Manual - Camry CR 2171 Uscător de unghii

Aveți nevoie de un manual pentru Camry CR 2171 Uscător de unghii? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 4.81 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie.)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Camry CR 2171 Uscător de unghii, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Camry?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Poate fi folosit uscatorul de unghii pe oja obișnuită? Verificat
Nu, oja obișnuită trebuie uscată la aer. Uscătoarele de unghii funcționează cu lumină UV care funcționează pe gel de lustruit

A fost util (0)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Acest manual a fost publicat inițial de Camry.