Manual Camry CR 4443 Râșniță de cafea

Aveți nevoie de un manual pentru Camry CR 4443 Râșniță de cafea? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 1.91 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Camry CR 4443 Râșniță de cafea, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Camry?
Da Nu
100%
0%
1 vot

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Ce spune măcinarea despre cafea? Verificat
Tipul de măcinat determină puternic gustul cafelei. O măcinare mai fină înseamnă în general un gust mai puternic, iar o măcinare mai grosieră înseamnă un gust mai blând. O măcinare foarte fină poate duce la cafea amară.

A fost util (56)
Care este cel mai bun mod de a stoca cafeaua? Verificat
Cafeaua se păstrează cel mai bine într-o cutie curată și etanșă.

A fost util (16)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

БОРИС СИДОРОВ 19-01-2021
Nu există mâner pe recipientul de cafea măcinată - trebuie să scot recipientul chiar și cu două mâini cu mare efort - sprijinindu-mă de marginile marginilor... puteți și trebuie să faceți fie un împingător al recipientului de cafea măcinată, fie un împingător automat - un dispozitiv care vă permite să îndepărtați în mod convenabil recipientul - deoarece este instalat strâns și îndepărtarea recipientului cu o singură mână nu este deloc posibilă

răspuns | A fost util (0)(Translated by Google)
wiesław sewastianik 04-02-2021
Butonul pentru măcinare grosieră se reglează automat

răspuns | A fost util (0)(Translated by Google)
Manual Camry CR 4443 Râșniță de cafea