Manuale pentru Bosch Boilere pe gaz

Mai jos, găsiți toate modelele de Bosch Boilere pe gaz pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Există apă care vine de la supapa de presiune, este normal? Verificat
Da, un cazan pe gaz este un recipient sub presiune. Când presiunea devine prea mare, cazanul va scădea aceasta prin eliberarea apei prin supapa de presiune. Instalatorul cazanului ar trebui să aibă un drenaj adecvat.

A fost util (126)
Care este diferența dintre un cazan și un cazan pe gaz? Verificat
Un cazan încălzește apa înainte să vrei să o folosești. Un cazan pe gaz încălzește apa în momentul în care este nevoie. Aceasta înseamnă că, cu un cazan obișnuit, puteți rămâne fără apă caldă atunci când rezervorul este gol.

A fost util (53)