Manuale pentru Bosch Boilere

Mai jos, găsiți toate modelele de Bosch Boilere pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cazanul meu va produce doar apă călduță, de ce este asta? Verificat
Acest lucru înseamnă probabil că termostatul este rupt. Contactați producătorul pentru sfaturi.

A fost util (689)
Este util să opresc cazanul în timpul absenței sau al vacanței? Verificat
Multe cazane moderne sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic. În timpul unei absențe sau vacanțe care durează 1 săptămână sau mai puțin, va fi nevoie de mai multă energie pentru a încălzi din nou apa decât pentru a menține apa la temperatura actuală. În timpul absențelor care durează mai mult de o săptămână, s-ar putea economisi energie la oprirea cazanului.

A fost util (256)
Există apă care vine de la supapa de presiune, este normal? Verificat
Da, un cazan este un recipient sub presiune. Când presiunea devine prea mare, cazanul va scădea aceasta prin eliberarea apei prin supapa de presiune. Instalatorul cazanului ar trebui să aibă un drenaj adecvat.

A fost util (214)
Care este cel mai bun loc pentru instalarea cazanului meu? Verificat
Cel mai bun loc pentru instalarea cazanului este aproape de locul în care va fi folosită cea mai caldă apă (adică: baie). Acest lucru asigură o alimentare rapidă cu apă caldă și pierderi minime de căldură.

A fost util (165)
Care este diferența dintre un cazan și un cazan pe gaz? Verificat
Un cazan încălzește apa înainte să vrei să o folosești. Un cazan pe gaz încălzește apa în momentul în care este nevoie. Aceasta înseamnă că, cu un cazan obișnuit, puteți rămâne fără apă caldă atunci când rezervorul este gol.

A fost util (105)