Manuale pentru Stompa Cadre pat

Mai jos, găsiți toate modelele de Stompa Cadre pat pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Care este grosimea minimă a unei saltele? Verificat

Este recomandat ca toate tipurile de saltele să aibă o grosime de cel puțin 16 cm pentru a oferi suficient confort.

A fost util (423) Citeşte mai mult

Pot folosi o saltea dublă pe un pat dublu cu un somier reglabil individual? Verificat

Nu. Nu este posibil să puneți o saltea dublă pe un pat dublu cu o bază de pat cu lamele individuale, din cauza diferenței posibile de înălțime între ambele jumătăți. Fiecare jumătate va avea nevoie de o singură saltea. De asemenea, nu este posibil să folosiți un saltea dublă.

A fost util (241) Citeşte mai mult

Care este diferența dintre un cadru de pat și un arc de box? Verificat

Un cadru de pat ține doar o saltea, dar nu oferă amortizare sau altă formă de confort. Un arc arc este un suport pentru saltele care este umplut cu spirale metalice. Spațiul dintre bobine oferă o ventilație suplimentară. În partea superioară a arcului, adăugați o saltea și, eventual, un saltea. Combinația dintre un arc și o saltea oferă o bună distribuție a greutății și o bună ventilație.

A fost util (191) Citeşte mai mult

Care este diferența dintre un cadru de pat din lemn și un metal? Verificat

Ramele de pat din lemn sunt de obicei mai rezistente decât ramele de pat din metal. Aceasta înseamnă că, cu un cadru metalic pentru pat, rezistența trebuie verificată mai des și șuruburile trebuie strânse mai des.

A fost util (178) Citeşte mai mult