Manuale pentru Mister Bed Paturi suspendate

Mai jos, găsiți toate modelele de Mister Bed Paturi suspendate pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cât de mult spațiu ar trebui să fie între vârful saltelei din patul meu de la mansardă și tavan? Verificat
Pentru a asigura o libertate de mișcare optimă, cel mai bine este să lăsați cel puțin 75 de centimetri între vârful saltelei și tavan.

A fost util (227)
Care este grosimea minimă a unei saltele? Verificat
Este recomandat ca toate tipurile de saltele să aibă o grosime de cel puțin 16 cm pentru a oferi suficient confort.

A fost util (173)
De ce întreținere are nevoie patul meu mansardat? Verificat
Pentru a prelungi durata de viață a patului de la mansardă și pentru a garanta siguranța copilului dumneavoastră, este bine să verificați din când în când șuruburile și să le strângeți, dacă este necesar.

A fost util (105)
Care este diferența dintre un cadru de pat din lemn și un metal? Verificat
Ramele de pat din lemn sunt de obicei mai rezistente decât ramele de pat din metal. Aceasta înseamnă că, cu un cadru metalic pentru pat, rezistența trebuie verificată mai des și șuruburile trebuie strânse mai des.

A fost util (46)