Manuale pentru Scaune de birou

Mai jos, găsiți toate mărcile de Scaune de birou pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Care este înălțimea ideală a unui scaun de birou față de un birou? Verificat
Pentru a obține o poziție de ședere optimă, scaunul trebuie să fie la o înălțime pe care picioarele să fie plate pe podea, iar picioarele superioare și inferioare să fie la un unghi de 90 de grade. În timp ce vă aflați în această poziție, atingeți gulerul și lăsați brațul să atârne de-a lungul corpului. Înălțimea cotului este înălțimea ideală a biroului.

A fost util (310) Citeşte mai mult