Manuale pentru Beurer Stații meteo

Mai jos, găsiți toate modelele de Beurer Stații meteo pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Stația meteo mea a prezis că va ploua, dar acest lucru nu s-a întâmplat. De ce este asta? Verificat
Predicția pentru stația meteo se bazează pe presiunea aerului. În general, presiunea scăzută înseamnă vreme rea, iar presiunea ridicată înseamnă vreme bună. Este posibil ca modelul vremii să se dezvolte diferit decât prezice presiunea aerului.

A fost util (1258)
Care este cea mai bună locație pentru o stație meteo și senzorii săi? Verificat
Stația meteo în sine este plasată în interior și trebuie ținută departe de sursele de căldură, cum ar fi bucătăria, ferestrele sau aparatele electrice. Un senzor de temperatură exterior separat trebuie plasat în umbră și la cel puțin 1,25m deasupra solului. Un senzor de ploaie trebuie amplasat într-o zonă deschisă, unde poate colecta oricând ploaia. Un senzor de vânt trebuie plasat și într-o zonă deschisă, cu orice obstacole care influențează vântul.

A fost util (221)
Pot lăsa o baterie înlocuibilă într-un dispozitiv mult timp? Verificat
Bateriile înlocuibile pot rămâne într-un dispozitiv mult timp dacă dispozitivul este utilizat. Atunci când un dispozitiv este depozitat mult timp, este recomandabil să scoateți bateriile pentru a preveni oxidarea.

A fost util (164)
Stația mea meteo are un pluviometru, poate măsura și cantitatea de zăpadă? Verificat
Unele aparate de măsurare a ploii sunt echipate cu un element de încălzire, ceea ce face ca zăpada să se topească și să permită măsurarea acesteia. Fără element de încălzire, pluvometrul se va înfunda și nu se poate efectua nicio măsurare.

A fost util (163)
O baterie din dispozitivul meu este oxidată, o mai pot folosi în siguranță? Verificat
Da, dispozitivul poate fi încă utilizat în siguranță. În primul rând, scoateți bateria oxidată. Nu folosiți niciodată mâinile goale pentru a face acest lucru. Apoi curățați compartimentul bateriei cu un tampon de bumbac înmuiat în oțet sau suc de lămâie. Lăsați-l să se usuce și introduceți baterii noi.

A fost util (163)