Manuale pentru Toalete

Mai jos, găsiți toate mărcile de Toalete pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Care este înălțimea ideală a unei toalete? Verificat
Înălțimea standard a unei toalete este de aproximativ 40cm. O toaletă în picioare este adesea setată la această înălțime, iar o toaletă suspendată poate fi montată la o înălțime diferită, dacă se dorește.

A fost util (2)
Există o crăpătură în toaleta mea din ceramică, o mai pot folosi? Verificat
O fisură într-o toaletă ceramică nu înseamnă întotdeauna că trebuie înlocuită, dar trebuie reparată. În funcție de crăpătură, poate trece prin apă în timp, deteriorând în continuare toaleta sau deteriorând podeaua.

A fost util (0)