Manuale pentru Medisana Wake-up light

Mai jos, găsiți toate modelele de Medisana Wake-up light pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Poate fi utilizată și fiecare lumină de trezire pentru a adormi? Verificat
Deși numele sugerează altfel, multe lumini de trezire au, de asemenea, o setare pentru a adormi. Este posibil ca modelele mai simple să nu aibă această funcție, deci verificați întotdeauna înainte de cumpărare.

A fost util (23)
Care este diferența dintre o lumină de trezire și o lampă de zi? Verificat
Luminile de trezire sunt, în general, menite să simuleze o tranziție naturală de la întuneric la lumină și invers. Acest lucru vă permite să vă treziți treptat sau să adormiți. Lămpile de zi sunt menite să suplinească lipsa de lumină de zi cu persoanele care au probleme din această cauză.

A fost util (15)