Manuale pentru Detectori de fum

Mai jos, găsiți toate mărcile de Detectori de fum pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Unde ar trebui să plasez detectorul meu de fum? Verificat
Acest lucru depinde de situație, dar într-o casă cel mai bine este să amplasați cel puțin un detector de fum pe fiecare etaj. Încercați să le așezați pe holuri sau alte spații care leagă camere diferite și nu așezați niciodată detectorul de fum direct lângă o bucătărie sau o baie. De asemenea, păstrați cel puțin 30 de centimetri de spațiu între un detector de fum și o lampă.

A fost util (256)
Pot folosi lumânări dacă am un detector de fum? Verificat
Acest lucru depinde parțial de sensibilitatea detectorului de fum. În multe cazuri, o lumânare poate fi utilizată atât timp cât nu este plasată în imediata apropiere a detectorului de fum. Când suflați lumânările, se poate genera fum care ar putea declanșa detectorul de fum.

A fost util (16)
Este un detector de fum la fel ca un detector de monoxid de carbon? Verificat
Nu! Un detector de fum nu va funcționa ca un detector de monoxid de carbon și invers.

A fost util (14)