Manual Clatronic PW 2743 Cântar

Aveți nevoie de un manual pentru Clatronic PW 2743 Cântar? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 0.57 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Clatronic PW 2743 Cântar, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Clatronic?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cântarul meu arată o greutate nerealist de mică când stau pe el, de ce este asta? Verificat
Pentru cel mai bun rezultat, cântarul trebuie să stea pe o suprafață dură. Când cântarul stă de exemplu pe un covor, acesta poate influența măsurarea.

A fost util (2033)
Ce este IMC? Verificat
IMC reprezintă Indicele Masei Corpului și poate fi calculat împărțind greutatea în kilograme la lungimea în metri pătrate. De exemplu, cineva cu o greutate de 70 de kilograme și o lungime de 1,75 metri are un IMC de 22,86. Un IMC între 18,5 și 25 este considerat sănătos.

A fost util (1482)
O baterie din dispozitivul meu este oxidată, o mai pot folosi în siguranță? Verificat
Da, dispozitivul poate fi încă utilizat în siguranță. În primul rând, scoateți bateria oxidată. Nu folosiți niciodată mâinile goale pentru a face acest lucru. Apoi curățați compartimentul bateriei cu un tampon de bumbac înmuiat în oțet sau suc de lămâie. Lăsați-l să se usuce și introduceți baterii noi.

A fost util (622)
Pot folosi un cântar cu picioarele umede? Verificat
Acest lucru depinde de scară. Când utilizați o scară de diagnostic, este necesar ca picioarele să fie uscate pentru a efectua corect măsurătorile.

A fost util (393)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Manual Clatronic PW 2743 Cântar