Manuale pentru Sony Carduri SD

Mai jos, găsiți toate modelele de Sony Carduri SD pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Nu pot adăuga fișiere pe cardul meu SD, de ce este asta? Verificat
Cardurile SD standard au un comutator de blocare pe partea stângă a cardului. Dacă blocarea este activată, este imposibil să adăugați sau să ștergeți fișiere pe card. Deconectați încuietoarea pentru a avea acces complet la card.

A fost util (1)
Ce înseamnă SD? Verificat
SD înseamnă Secure Digital. Cardurile SD sunt mediul de stocare standard pentru multe camere digitale.

A fost util (0)
Cât costă kilobyte, megabyte, gigabyte și terabyte? Verificat
Un kilobyte este format din 1000 de octeți. 1 megabyte = 1000 kilobyte. 1 gigabyte = 1000 megabyte. 1 terabyte = 1000 gigabyte.

A fost util (0)
Cardul meu SD nu se potrivește cititorului, de ce este asta? Verificat
Există diferite dimensiuni de card SD, SD standard, miniSD și microSD. Există adaptoare pentru a face ca cardurile SD mai mici să se încadreze în cititoarele SD obișnuite.

A fost util (0)