Manuale pentru Discuri dure

Mai jos, găsiți toate mărcile de Discuri dure pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Nu pot copia fișiere mari pe unitatea mea de hard disk, de ce este asta? Verificat
Este posibil ca unitatea de disc să utilizeze sistemul de fișiere FAT32. Aceasta limitează dimensiunea fișierelor la aproximativ 4 GB, dar poate cauza probleme cu fișierele de la 2 GB sau mai mult. Pentru a putea utiliza fișiere mai mari, unitatea de disc trebuie să fie formatată la un alt sistem de fișiere, de exemplu NTFS. Prudență! La formatarea unității de disc, toate fișierele de pe acea unitate se vor pierde!

A fost util (32)
Cât costă kilobyte, megabyte, gigabyte și terabyte? Verificat
Un kilobyte (KB) este format din 1000 de octeți. 1 megabyte (MB) = 1000 kilobyte. 1 gigabyte (GB) = 1000 megabyte. 1 terabyte (TB) = 1000 gigabyte.

A fost util (5)
Care este diferența dintre un hard disk și un SSD? Verificat
O unitate de hard disk are mai multe discuri care se mișcă. Permite stocarea unor cantități mari de date, dar folosește multă energie și este vulnerabil. Un SSD nu are părți în mișcare, dar folosește cipuri precum un stick USB. Are avantajul de a fi rapid și ușor, dar permite o stocare mai mică a datelor.

A fost util (3)