Manuale pentru Imprimante

Mai jos, găsiți toate mărcile de Imprimante pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cartușul meu de cerneală este nou, dar nu se va imprima, de ce este asta? Verificat

Noile cartușe de cerneală vin întotdeauna cu un autocolant pe capul de imprimare, împiedicând să se usuce în interiorul ambalajului. Scoateți acest autocolant pentru a vă asigura că cerneala poate ieși din cartuș.

A fost util (312) Citeşte mai mult

Vreau să tipăresc ceva întreaga pagină, dar orice aș face, va rămâne întotdeauna o margine albă. De ce este asta? Verificat

Majoritatea imprimantelor nu pot imprima fără margini, deoarece imprimanta are nevoie de un loc pentru a ține hârtia. Din acest motiv, va exista întotdeauna o margine albă.

A fost util (214) Citeşte mai mult

Cartușul meu de cerneală s-a uscat, ce pot face? Verificat

Există cartușe cu și fără cap de imprimare. Numai cartușele cu cap de imprimare pot fi decolate singur. Luați un tampon de bumbac și înmuiați-l în apă caldă. Frecați cu grijă peste capul de imprimare, fără a-l face prea umed. Repetați dacă este necesar.

A fost util (146) Citeşte mai mult

Care este diferența dintre o imprimantă cu jet de cerneală și o imprimantă laser? Verificat

Cea mai mare diferență dintre aceste două tipuri de imprimante este tehnologia. O imprimantă cu jet de cerneală plasează picături de cerneală extrem de mici pe hârtie. Deoarece cerneala este lichidă, capul de imprimare se poate usca în timp. Este necesară imprimarea regulată pentru a preveni acest lucru. O imprimantă laser aplică toner (pulbere neagră sau colorată) pe hârtie. Pulberea nu se poate usca, făcând imprimarea regulată inutilă. De asemenea, în medie imprimantele laser funcționează mai repede decât imprimantele cu jet de cerneală.

A fost util (127) Citeşte mai mult

Fiecare imprimantă poate imprima pe hârtie foto? Verificat

Nu, aceasta este o caracteristică specială pe care o au unele imprimante. Acest lucru se datorează parțial grosimii hârtiei foto.

A fost util (98) Citeşte mai mult

Documentele tipărite sunt strâmbe, ce pot face? Verificat

Există mai multe lucruri care pot provoca acest lucru. Hârtia ar putea fi încărcată incorect. Este posibil ca hârtia să nu aibă specificațiile corecte pentru a se potrivi cu această imprimantă. S-ar putea ca dimensiunea de hârtie selectată să nu se potrivească cu hârtia reală. Dacă nimic din toate acestea nu rezolvă problema, contactați producătorul.

A fost util (67) Citeşte mai mult

Ce este grosimea hârtiei? Verificat

Grosimea hârtiei este indicată de greutate, de exemplu 80 de grame de hârtie. Aceasta este greutatea hârtiei la un metru pătrat. Hârtia mai grea este mai puternică și mai robustă.

A fost util (65) Citeşte mai mult

Ce înseamnă DPI? Verificat

DPI înseamnă Dots Per Inch și indică cât de clare vor fi imprimările. Mai multe DPI rezultă în imprimări mai clare.

A fost util (62) Citeşte mai mult

Ce grosime de hârtie pot folosi cel mai bine în imprimanta mea? Verificat

O imprimantă de consum normal folosește, în general, 80 de grame de grosime a hârtiei. Alte greutăți standard care sunt adesea utilizate sunt 120 de grame și 160 de grame.

A fost util (56) Citeşte mai mult

Ce înseamnă SD? Verificat

SD înseamnă Secure Digital. Cardurile SD sunt mediul de stocare standard pentru multe camere digitale.

A fost util (49) Citeşte mai mult