Manuale pentru Trust Încărcătoare portabile

Mai jos, găsiți toate modelele de Trust Încărcătoare portabile pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cât durează încărcarea completă a încărcătorului meu portabil? Verificat
Acest lucru depinde de model și capacitate, dar, în general, încărcarea încărcătoarelor portabile este mai rapidă atunci când este conectată la o priză decât atunci când este conectată la un dispozitiv prin USB.

A fost util (374)
Este normal ca lumina să clipească în timpul încărcării? Verificat
Da, cu majoritatea încărcătoarelor portabile, lumina mică clipește în timpul încărcării. Adesea, lumina va rămâne aprinsă constant când ciclul de încărcare este finalizat.

A fost util (151)
Este normal ca încărcătorul meu portabil să se încălzească în timp ce îl încarc? Verificat
Da, încărcătoarele portabile se pot încălzi în timp ce le încărcați, acest lucru este perfect normal.

A fost util (73)
Cum mă asigur că încărcătorul meu portabil durează cât mai mult posibil? Verificat
Atunci când utilizați un încărcător portabil, cel mai bine este să îl utilizați până când acesta este complet epuizat și apoi să îl reîncărcați complet. Încărcarea intermediară va reduce durata de viață a bateriei.

A fost util (45)
Câtă putere ar trebui să aibă încărcătorul meu portabil? Verificat
Câtă putere ar trebui să aibă un încărcător portabil depinde de dispozitivul pe care trebuie să îl încarce. În general se poate spune că pentru a încărca un smartphone sau un player MP3 aveți nevoie de 2200-4000mAh, pentru tablete 5000-8000mAh și pentru laptopuri 10400-12000mAh.

A fost util (22)
Ce înseamnă mAh? Verificat
mAh înseamnă miliamperi / oră și indică puterea unei baterii. O baterie de 2000mAh, de exemplu, va furniza 2000 miliampere pe oră și poate rula un radio care folosește 250mA pe oră timp de 8 ore. O baterie cu un mAh mai mare va avea un timp de funcționare mai lung.

A fost util (21)