Manuale pentru Acer Laptopuri

Mai jos, găsiți toate modelele de Acer Laptopuri pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Este necesar să-mi golesc bateria litiu-ion înainte de a o reîncărca din nou? Verificat
Nu, nu este necesar. Cu bateriile mai vechi, acesta a fost cazul. Bateriile litiu-ion pot fi încărcate după utilizare și pot fi scoase de pe încărcător atunci când este necesar.

A fost util (116)
Am vărsat lichid pe trackpad-ul laptopului meu, ce ar trebui să fac? Verificat
În orice caz, opriți direct laptopul! Numai în cazul unor cantități mici de apă este posibil ca trackpad-ul, după ce s-a uscat, să funcționeze neschimbat.

A fost util (102)
Pot curăța eșapamentul de ventilație al laptopului cu un aspirator? Verificat
Nu, un aspirator obișnuit este prea puternic. Folosiți o cârpă umedă pentru a curăța evacuarea sau aspirați praful cu un aspirator manual.

A fost util (72)
Ce înseamnă HDMI? Verificat
HDMI înseamnă High-Definition Multimedia Interface. HDMI este o conexiune pentru a trimite videoclipuri și audio de înaltă calitate de la un dispozitiv la altul.

A fost util (46)
Care este cel mai bun mod de a-mi curăța tastatura Verificat
Nu introduceți niciodată obiecte între marginile tastelor, deoarece aceasta va împinge în principal murdăria și va deteriora tastatura. Cel mai bine este să curățați tastatura cu aer comprimat, păstrând în același timp tastatura cu capul în jos. Partea superioară a tastelor poate fi curățată cu o cârpă ușor umedă.

A fost util (45)
Care este cel mai bun mod de a stoca o baterie litiu-ion pentru o perioadă lungă de timp? Verificat
Cel mai bun mod de a stoca o baterie litiu-ion este la o temperatură cuprinsă între 5 și 45 de grade Celsius. De asemenea, este o idee bună să vă asigurați că bateria este încărcată cu aproximativ 67% înainte de a fi depozitată.

A fost util (35)
Ce pot folosi cel mai bine pentru a curăța ecranul dispozitivului meu mobil? Verificat
Cel mai bine este să folosiți o cârpă din microfibră, eventual cu un detergent specializat. Nu folosiți niciodată prosoape de bucătărie sau alte cârpe de hârtie, acestea vor lăsa zgârieturi!

A fost util (35)
Bluetooth funcționează prin pereți și tavan? Verificat
Un semnal bluetooth va funcționa prin pereți și tavan, cu excepția cazului în care acestea sunt realizate din metal. În funcție de grosimea și materialul peretelui, semnalul își poate pierde puterea.

A fost util (34)
În ce condiții va funcționa optim bateria mea litiu-ion? Verificat
Bateriile litiu-ion funcționează optim la o temperatură cuprinsă între 5 și 45 de grade Celsius. Cu vreme foarte rece sau caldă, este posibil să observați că bateria se va scurge mai repede. Încărcarea nu este recomandată la temperaturi mai mici de 5 sau mai mari de 45 de grade Celsius.

A fost util (34)
Cât costă kilobyte, megabyte, gigabyte și terabyte? Verificat
Un kilobyte este format din 1000 de octeți. 1 megabyte = 1000 kilobyte. 1 gigabyte = 1000 megabyte. 1 terabyte = 1000 gigabyte.

A fost util (33)