Manuale pentru Trust Mouse

Mai jos, găsiți toate modelele de Trust Mouse pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Care este cea mai bună suprafață pe care se poate utiliza un mouse? Verificat
Un mouse tradițional trackball funcționează cel mai bine pe o suprafață căptușită, cum ar fi un mouse mouse. Un mouse optic va funcționa pe aproape orice suprafață plană, cu excepția suprafețelor transparente sau reflectorizante. Suprafețele cu un model repetitiv tipărit pot interfera cu funcționarea mouse-ului.

A fost util (94)
Săgeata mouse-ului mouse-ului meu Trust se clatină, se mișcă ciudat sau nu se mișcă deloc, ce ar trebui să fac? Verificat
Încercați mouse-ul pe o suprafață diferită, cum ar fi un mouse pad și curățați senzorul de pe partea de jos a mouse-ului cu o cârpă uscată.

A fost util (48)
Ce este un mouse ergonomic? Verificat
Utilizarea zilnică a unui șoarece obișnuit pe perioade lungi de timp poate duce la dureri la nivelul brațului și încheieturii mâinii. Aceasta se mai numește RSI (leziune repetată a tulpinii). Un mouse ergonomic este modelat pentru a reduce aceste probleme sau pentru a le preveni.

A fost util (33)
Ce dimensiune mouse-ul este cel mai bun pentru mâna mea? Verificat
Acest lucru depinde parțial de preferința și necesitatea personală, dar, în general, un mouse trebuie să aibă aproximativ 60% din dimensiunea mâinii tale. Acesta este cel mai confortabil și cel mai ergononic.

A fost util (30)
Care este diferența dintre un mouse normal și un mouse pentru jocuri? Verificat
Fiecare mouse de joc poate fi folosit ca un mouse obișnuit. Cu toate acestea, un mouse pentru jocuri are adesea butoane suplimentare în anumite locuri pentru a ușura jocul. Există chiar șoareci de joc care au butoane menite să joace mai bine un anumit joc.

A fost util (28)