Manuale pentru Acer Tablete

Mai jos, găsiți toate modelele de Acer Tablete pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Pot folosi tableta în timp ce o încarc? Verificat
Da, puteți utiliza tableta în timp ce o încărcați. Procesul de încărcare va merge mai lent atunci când faceți acest lucru.

A fost util (208)
Cartela SIM nu se potrivește telefonului meu mobil, de ce este asta? Verificat
Există mai multe dimensiuni ale cartelei SIM, obișnuite, micro și nano. Este posibil să utilizați un adaptor sau să micșorați cartela SIM.

A fost util (135)
Când îmi conectez dispozitivul la încărcător, acesta se încarcă deloc sau deloc, de ce este asta? Verificat
Este posibil ca murdăria să se adune în deschizătura în care este conectat încărcătorul, împiedicându-l să intre în contact corespunzător. Cel mai bun mod de a curăța acest lucru este cu aer comprimat. Când aveți dubii, faceți acest lucru de către un profesionist.

A fost util (58)
Bluetooth funcționează prin pereți și tavan? Verificat
Un semnal bluetooth va funcționa prin pereți și tavan, cu excepția cazului în care acestea sunt realizate din metal. În funcție de grosimea și materialul peretelui, semnalul își poate pierde puterea.

A fost util (37)
Este necesar să-mi golesc bateria litiu-ion înainte de a o reîncărca din nou? Verificat
Nu, nu este necesar. Cu bateriile mai vechi, acesta a fost cazul. Bateriile litiu-ion pot fi încărcate după utilizare și pot fi scoase de pe încărcător atunci când este necesar.

A fost util (23)
Ce înseamnă IMEI? Verificat
IMEI înseamnă International Mobile Equipment Identity și este un număr (adesea) unic care este utilizat pentru a identifica dispozitivele mobile, cum ar fi tabletele și smartphone-urile și pentru a le proteja împotriva furtului.

A fost util (21)
Ce pot folosi cel mai bine pentru a curăța ecranul dispozitivului meu mobil? Verificat
Cel mai bine este să folosiți o cârpă din microfibră, eventual cu un detergent specializat. Nu folosiți niciodată prosoape de bucătărie sau alte cârpe de hârtie, acestea vor lăsa zgârieturi!

A fost util (18)
În ce condiții va funcționa optim bateria mea litiu-ion? Verificat
Bateriile litiu-ion funcționează optim la o temperatură cuprinsă între 5 și 45 de grade Celsius. Cu vreme foarte rece sau caldă, este posibil să observați că bateria se va scurge mai repede. Încărcarea nu este recomandată la temperaturi mai mici de 5 sau mai mari de 45 de grade Celsius.

A fost util (16)
Care este cel mai bun mod de a stoca o baterie litiu-ion pentru o perioadă lungă de timp? Verificat
Cel mai bun mod de a stoca o baterie litiu-ion este la o temperatură cuprinsă între 5 și 45 de grade Celsius. De asemenea, este o idee bună să vă asigurați că bateria este încărcată cu aproximativ 67% înainte de a fi depozitată.

A fost util (15)
Când conectez o căști la dispozitivul meu nu funcționează corect, ce pot face? Verificat
Este posibil ca murdăria să se fi acumulat în deschizătura în care sunt conectate căștile, împiedicând contactul corespunzător. Cel mai bun mod de a curăța acest lucru este cu aer comprimat. Când aveți dubii, faceți acest lucru de către un profesionist.

A fost util (15)
Trebuie să curăț ecranul dispozitivului înainte de a aplica un protector de ecran? Verificat
Da, un protector de ecran se fixează cel mai bine pe suprafețele fără grăsimi și praf.

A fost util (10)