Manuale pentru Asus Tastaturi

Mai jos, găsiți toate modelele de Asus Tastaturi pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Literele de pe tastatură nu se află în locurile cu care sunt obișnuit, de ce este asta? Verificat
Majoritatea tastaturilor folosesc un aspect QWERTY, reprezentând primele șase litere de pe tastatură. Cu toate acestea, există aspecte de tastatură diferite, care corespund nevoilor specifice unei anumite limbi. De asemenea, este posibil ca tastele tastaturii să fi fost schimbate. Mai ales în cazul tastaturilor mai vechi, acest lucru este ușor de făcut.

A fost util (918)
Care este cel mai bun mod de a-mi curăța tastatura Verificat
Nu introduceți niciodată obiecte între marginile tastelor, deoarece aceasta va împinge în principal murdăria și va deteriora tastatura. Cel mai bine este să curățați tastatura cu aer comprimat, păstrând în același timp tastatura cu capul în jos. Partea superioară a tastelor poate fi curățată cu o cârpă ușor umedă.

A fost util (102)