Manuale pentru Carucioare

Mai jos, găsiți toate mărcile de Carucioare pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Care sunt avantajele și dezavantajele utilizării anvelopelor pneumatice pe un cărucior? Verificat

Cel mai mare avantaj al anvelopelor pneumatice pe cărucior este că sunt foarte confortabile atât pentru copil, cât și pentru persoana care împinge căruciorul. Anvelopele pneumatice asigură umezirea pe suprafețe denivelate, cum ar fi o pădure sau plaja. Dezavantajul este că anvelopele pneumatice se pot descompune.

A fost util (232) Citeşte mai mult

Care sunt avantajele și dezavantajele utilizării anvelopelor din spumă pe un cărucior? Verificat

Cel mai mare avantaj al anvelopelor din spumă pe cărucior este că acestea nu pot să cadă. Anvelopele din spumă oferă ceva mai puțin umezeală decât anvelopele pneumatice, dar sunt mai confortabile decât anvelopele solide. Multe cărucioare moderne folosesc o combinație de anvelope solide în față și de spumă pe spate, făcând căruciorul agil și confortabil.

A fost util (142) Citeşte mai mult

Care sunt avantajele și dezavantajele utilizării anvelopelor solide pe un cărucior? Verificat

Anvelopele solide fac un cărucior foarte agil. Un dezavantaj este că anvelopele solide oferă o amortizare mai mică și, prin urmare, sunt mai puțin confortabile decât anvelopele cu aer sau spumă.

A fost util (137) Citeşte mai mult

Care cărucior este cel mai bun pentru un nou-născut? Verificat

Pentru un nou-născut este important ca acesta să poată sta întins. Acest lucru ajută la capacitatea de a respira și la dezvoltarea plămânilor.

A fost util (29) Citeşte mai mult

Pana la ce varsta folosesti caruciorul? Verificat

În general, un cărucior este folosit până la 36 de luni (3 ani).

A fost util (23) Citeşte mai mult