Manuale pentru Interfoane bebelusi

Mai jos, găsiți toate mărcile de Interfoane bebelusi pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

De ce gama monitorului meu pentru bebeluși este mai mică decât descrie broșura / manualul? Verificat

Mărcile tind să stabilească o gamă care se bazează pe utilizare fără obstacole, cum ar fi pereții sau o distanță care acoperă mai multe etaje. Dacă raza de acțiune este insuficientă, încercați să plasați monitorul pentru bebeluși astfel încât să aibă obstacole minime.

A fost util (649) Citeşte mai mult

Când îmi ascult bebelușul, aud clar respirația, dar monitorul nu mă lasă să aud asta. De ce este asta? Verificat

Acest lucru se datorează sensibilității monitorului pentru bebeluși. Reglați setările pentru a fi mai sensibile și captați sunete mai silențioase.

A fost util (326) Citeşte mai mult