Manuale pentru Scaune auto

Mai jos, găsiți toate mărcile de Scaune auto pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Scaunele auto Isofix pot fi plasate în mașini fără Isofix? Verificat

Cele mai multe scaune auto disponibile Isofix au omologare universală pentru a fi fixate cu centuri de siguranță, pe lângă omologarea specifică mașinii. Acest lucru permite fixarea scaunului cu centuri de siguranță. Citiți manualul scaunului auto pentru detalii. Există scaune auto Isofix care nu pot fi fixate cu centuri de siguranță.

A fost util (714) Citeşte mai mult

Care este cea mai sigură locație pentru a plasa un scaun auto? Verificat

Acest lucru depinde parțial de mașină, dar, în general, mijlocul scaunului din spate este cel mai sigur loc. Aici copilul este cât mai departe de părți și astfel este cel mai bine protejat în caz de accident. Cu toate acestea, acest lucru este valabil numai dacă există o centură completă cu 3 puncte. Dacă există doar o centură de siguranță disponibilă, este mai sigur să folosiți un scaun la fereastră.

A fost util (639) Citeşte mai mult

Pot folosi sear-ul mașinii într-un avion? Verificat

Nu există reguli internaționale pentru utilizarea scaunelor auto în avioane. În funcție de model, este posibil ca scaunul să fie potrivit pentru a face acest lucru. Dacă este permis sau nu, depinde de compania aeriană. Contactați întotdeauna compania aeriană în avans pentru a verifica acest lucru.

A fost util (212) Citeşte mai mult

Toate scaunele Isofix pot fi montate pe toate mașinile cu Isofix? Verificat

Nu, există scaune auto Isofix universale și neuniversale. Un scaun auto non-universal Isofix poate fi utilizat numai la autoturisme desemnate. Scaunul vine cu o listă de modele de mașini care sunt potrivite pentru a fi utilizate cu acel scaun. Un scaun auto Isofix universal poate fi utilizat numai la mașinile care sunt echipate cu Isofix și un punct de fixare Top Tether.

A fost util (162) Citeşte mai mult

Cât timp poate fi copilul meu pe un scaun auto? Verificat

Nu lăsați copilul să stea pe un scaun auto mai mult de 1,5 până la 2 ore pe zi. Multe cărucioare moderne oferă opțiunea de a atașa scaunul auto deasupra, permițând transportul rapid al copilului dumneavoastră. De asemenea, în acest caz, nu depășiți 1,5 până la 2 ore pe zi.

A fost util (154) Citeşte mai mult

Ce este Isofix? Verificat

Isofix este un sistem standardizat la nivel internațional pentru scaunele auto montate în mașini. Există suporturi de montaj Isofix în mașină. Aceste console sunt situate între spătar și scaunul din spate și sunt conectate la caroseria mașinii. Scaunul auto Isofix este echipat cu cârlige care pot fi atașate cu ușurință la suporturile de montare.

A fost util (153) Citeşte mai mult