Manual - Delimano HA-02A Friteuză

Aveți nevoie de un manual pentru Delimano HA-02A Friteuză? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 1.39 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie.)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Delimano HA-02A Friteuză, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Delimano?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cât de des ar trebui să înlocuiesc grăsimea sau uleiul din friteuza? Verificat
Pentru a obține un rezultat optim, este recomandabil să înlocuiți grăsimea sau uleiul la fiecare 8 sesiuni de prăjire dacă faceți gustări. Dacă faceți cartofi prăjiți, grăsimea sau uleiul pot fi înlocuite la fiecare 12 sesiuni de prăjire.

A fost util (650)
Pot curăța interiorul friteuzei cu un spălător? Verificat
Nu. Majoritatea friteuzelor au un strat special care poate fi deteriorat folosind un spălător sau un produs de curățare abraziv. Folosiți numai partea moale a unui șlefuitor sau a unei șervețele umede.

A fost util (150)
Care este „zona rece” din friteuza mea? Verificat
La friteuzele cu zonă rece, o parte din ulei se află sub elementul de încălzire. Această parte a uleiului rămâne mai rece decât partea superioară. Firimiturile vor pluti până la fund și vor ajunge în această zonă rece, asigurându-vă că uleiul rămâne curat mai mult timp.

A fost util (103)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Acest manual a fost publicat inițial de Delimano.