Manual Dentalux IAN 58846 Periuta de dinti electrica

Aveți nevoie de un manual pentru Dentalux IAN 58846 Periuta de dinti electrica? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 2.71 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Dentalux IAN 58846 Periuta de dinti electrica, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Dentalux?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cât de des și cât timp ar trebui să mă spăl pe dinți? Verificat
Este recomandabil să vă spălați dinții cel puțin de 2 ori pe zi timp de cel puțin 2 minute. Multe periuțe de dinți electrice sunt echipate cu o caracteristică care indică aceste 2 minute.

A fost util (23)
Mă spăl pe dinți de două ori pe zi, dar încă sufăr de respirație urât mirositoare, de ce este asta? Verificat
Respirația urât mirositoare nu este cauzată doar de resturile alimentare pe dinți sau de gingiile inflamate. Bacteriile de pe limbă și gura uscată pot provoca, de asemenea, respirație urât mirositoare.

A fost util (10)
Periajul cu o periuță de dinți electrică este mai bun decât periajul manual? Verificat
Periuțele de dinți electrice sunt mult mai bune la îndepărtarea plăcii decât periajul manual. O mulțime de periuțe de dinți electrice ajută, de asemenea, la sincronizarea secvenței periei, ajutând la obținerea unui rezultat mai bun.

A fost util (8)
Pot folosi o periuță de dinți electrică la duș? Verificat
Acest lucru depinde de marcă și model. Verificați întotdeauna acest lucru în prealabil pentru a vă asigura siguranța și nu o faceți dacă periuța de dinți nu este potrivită pentru aceasta.

A fost util (2)
De la ce vârstă poate folosi un copil o periuță de dinți electrică? Verificat
Copiii pot folosi o periuță de dinți electrică din momentul în care pot ține și folosi în mod independent o periuță de dinți. Pentru copii, utilizați un cap mic de perie cu fire moi. Pentru copiii cu vârsta de până la 5 ani ar trebui să utilizați o pastă de dinți specializată cu o cantitate redusă de fluor.

A fost util (2)

Loading…

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Manual Dentalux IAN 58846 Periuta de dinti electrica