Manual Dreams Hutchin Pat supraetajat

Aveți nevoie de un manual pentru Dreams Hutchin Pat supraetajat? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 1.99 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Dreams Hutchin Pat supraetajat, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Dreams?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Care este grosimea minimă a unei saltele? Verificat
Este recomandat ca toate tipurile de saltele să aibă o grosime de cel puțin 16 cm pentru a oferi suficient confort.

A fost util (74)
Cât de mult spațiu ar trebui să existe între partea superioară a saltelei superioare din patul meu supraetajat și tavan? Verificat
Pentru a asigura libertatea de mișcare optimă, cel mai bine este să lăsați cel puțin 75 de centimetri între vârful saltelei superioare și tavan.

A fost util (58)
De ce întreținere are nevoie patul meu supraetajat? Verificat
Pentru a prelungi durata de viață a patului supraetajat și pentru a garanta siguranța copilului dumneavoastră, este bine să verificați din când în când șuruburile și să le strângeți, dacă este necesar.

A fost util (42)
Care este diferența dintre un cadru de pat din lemn și un metal? Verificat
Ramele de pat din lemn sunt de obicei mai rezistente decât ramele de pat din metal. Aceasta înseamnă că, cu un cadru metalic pentru pat, rezistența trebuie verificată mai des și șuruburile trebuie strânse mai des.

A fost util (20)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Manual Dreams Hutchin Pat supraetajat