Manuale pentru Seifuri

Mai jos, găsiți toate mărcile de Seifuri pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Blocarea seifului meu electronic nu se va deschide, dar sunt sigur că codul pe care îl introduc este corect. Ce pot face? Verificat
Acest lucru se poate întâmpla atunci când tensiunea bateriei este prea mică. Acest lucru poate fi cauzat de baterii ieftine sau aproape goale. Înlocuiți bateriile și încercați din nou. Dacă acest lucru nu rezolvă problema, trebuie să contactați producătorul.

A fost util (1243) Citeşte mai mult
Am pierdut combinația seifului meu, ce pot face? Verificat
În cazul unui seif cu încuietoare electronică, există adesea o cheie de urgență inclusă, cu care seiful poate fi încă deschis. Dacă nu este disponibilă nicio cheie de urgență sau altă soluție, există companii specializate care vă pot ajuta. Cu toate acestea, în cazul unui seif mic, costul unui specialist poate fi mai mare decât cel al unui nou seif. În acest caz, ultima opțiune este deschiderea seifului.

A fost util (564) Citeşte mai mult
Când este o idee bună să îmi asigur siguranța? Verificat
În general, este o idee bună să vă asigurați seifuri de 1000 kilograme sau mai puțin. Acest lucru împiedică un hoț să fure întregul seif. De asemenea, este posibil ca o companie de asigurări să solicite o siguranță. Asigurați-vă întotdeauna siguranța de către un specialist.

A fost util (164) Citeşte mai mult