Manuale pentru AEG-Electrolux Aragaze

Mai jos, găsiți toate modelele de AEG-Electrolux Aragaze pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

De ce aprinderea din gama mea scoate un clic? Verificat
Dacă gama a fost curățată cu multă apă, butoanele s-ar fi putut uda, declanșând contactul. Lăsați butoanele să se usuce. Dacă problema persistă, trebuie să contactați producătorul.

A fost util (964)
Cuptorul din gama mea nu se încălzește suficient, ce ar trebui să fac? Verificat
Termostatul asigură că cuptoarele se încălzesc la temperatura stabilită. Este posibil ca termostatul să fie defect. Solicitați-l. În caz de îndoială, contactați producătorul.

A fost util (884)
Ce tigăi pot fi utilizate pe o gamă de inducție? Verificat
În general, toate tigăile magnetice pot fi utilizate într-un interval de inducție. Aproape toate tigaile noi sunt potrivite pentru inducție.

A fost util (784)
Gama mea are o priză care nu se potrivește cu o priză obișnuită, ce ar trebui să fac? Verificat
Multe game electrice (atât de ceramică, cât și de inducție) au o priză diferită. Acest lucru se datorează faptului că aceste aparate necesită multă energie. Instalați aparatul de către un profesionist.

A fost util (389)
Ce este piroliza? Verificat
Unele cuptoare sunt echipate cu o funcție de piroliză. Acesta este un sistem de curățare care arde murdăria și grăsimile din cuptor folosind temperaturi foarte ridicate. După piroliză, toată murdăria se va transforma în cenușă și poate fi îndepărtată cu ușurință. Dacă cuptorul are o funcție de piroliză, este recomandabil să îl folosiți de 3 până la 4 ori pe an pentru a menține cuptorul curat.

A fost util (328)
Când folosesc cuptorul, rămân deseori alimente care cad pe fund, provocând fum. Cum pot preveni acest lucru? Verificat
Multe cuptoare vin atât cu o grătar, cât și cu o tavă de copt. Când mâncarea este pregătită pe grătar, tava de copt poate fi așezată pe fund pentru a preveni arderea resturilor de mâncare și provocarea fumului.

A fost util (155)
Pot pregăti mai multe articole simultan folosind mai multe tăvi pentru grătar? Verificat
Din punct de vedere tehnic, acest lucru este posibil. Cu toate acestea, depinde de tipul de mâncare dacă trebuie să reglați timpul de preparare sau să schimbați tăvile la jumătate în timpul preparării.

A fost util (155)
Pot conecta o gamă la un cablu prelungitor? Verificat
Aparatele care necesită cantități mari de energie, cum ar fi o gamă, nu pot fi conectate la toate prelungitoarele. Vedeți care este consumul de energie al gamei, care este indicat în Watt, și verificați dacă prelungitorul poate rezolva acest lucru. Există cabluri prelungitoare cu cabluri mai groase care sunt făcute pentru a manipula aparate mai mari.

A fost util (154)