Manuale pentru Bosch Combine frigorifice

Mai jos, găsiți toate modelele de Bosch Combine frigorifice pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Dacă vreau ca frigiderul-congelator să fie mai rece, ar trebui să aleg pentru o setare mai mare sau mai mică? Verificat
Cu majoritatea frigiderelor-congelatoare, o setare mai mare înseamnă că aparatul se va răci mai tare. Cu o setare mai mică, aparatul se va răci mai puțin greu, iar temperatura din frigider-congelator va fi mai mare.

A fost util (5205)
Pot schimba direcția de deschidere a ușii frigiderului-congelatorului meu? Verificat
Da, aproape toate frigiderele-congelatoare în picioare oferă opțiunea de a plasa ușa pe cealaltă parte. Modul de a face acest lucru poate fi găsit în general în manual.

A fost util (2758)
Care este cea mai bună setare a temperaturii pentru un frigider? Verificat
Din punct de vedere al sănătății, temperaturile între 3 ℃ și 4 ℃ sunt cele mai bune. La aceste temperaturi, creșterea bacteriilor și a mucegaiului este limitată.

A fost util (2143)
Gura de scurgere din frigider-congelator este murdară / înfundată, cum o curăț? Verificat
Există dispozitive speciale de curățare pentru a face acest lucru, dar este, de asemenea, posibil să îndepărtați blocajul sau murdăria cu un tampon de bumbac. Pentru a menține gaura de scurgere curată și pentru a preveni mirosurile, este recomandabil să puneți o picătură de înălbitor de clor în scurgere de 4 ori pe an.

A fost util (2054)
Frigider-congelatorul meu scoate un sunet clocotit, este normal? Verificat
Frigiderele-congelatoare moderne folosesc un agent de răcire ecologic. În timpul procesului de răcire, această substanță se transformă într-un gaz, care poate provoca un zgomot și / sau șuierător. Acest lucru este perfect normal.

A fost util (1945)
Cât de des ar trebui să îmi dezgheț congelatorul? Verificat
Pentru o utilizare optimă a congelatorului, cel mai bine este să îl dezghețați o dată la 3-6 luni. Gheața din interiorul congelatorului reduce spațiul disponibil și crește consumul de energie. Procesul de dezghețare poate fi accelerat prin plasarea apei calde în sertar sau prin plasarea bolurilor cu apă fierbinte în congelator.

A fost util (1841)
Am cumpărat un frigider-congelator nou, îl pot porni imediat? Verificat
Nu, frigiderul-congelator trebuie să stea în poziție verticală timp de cel puțin 4 ore înainte de a putea fi pornit. Acest lucru se datorează faptului că lichidul de răcire trebuie să se depună.

A fost util (1126)
Este normal ca pe peretele din spate al frigiderului meu-congelator să se formeze picături de apă sau gheață? Verificat
Da, acesta este un fenomen complet normal. Umiditatea care intră în frigider-congelator cu aer cald sau produse se va așeza pe cea mai rece parte, fiind peretele din spate. Deoarece peretele din spate poate atinge temperaturi sub îngheț, picăturile vor îngheța din când în când. Când frigiderul-congelator este inactiv, picăturile se vor dezgheța și vor curge în canalul de scurgere al frigiderului-congelator.

A fost util (846)
Ușa frigiderului-congelatorului meu nu se va închide corect, de ce este asta? Verificat
Cele două cauze cele mai frecvente sunt faptul că frigiderul-congelator nu este egal și că etanșarea ușii este deteriorată sau are resturi de alimente. Asigurați-vă că frigiderul-congelator este la nivel și verificați sigiliul ușii. Înlocuiți sigiliul dacă este necesar.

A fost util (743)
Cât spațiu ar trebui să las între frigider-congelator și perete? Verificat
Pentru a asigura o bună ventilație, cel mai bine este să lăsați cel puțin 5 cm de spațiu liber pe ambele părți și pe spatele frigiderului-congelator.

A fost util (684)
Ce înseamnă stelele de la congelator? Verificat
Stelele indică capacitatea de îngheț. 1 stea indică o capacitate de îngheț până la -6ºC. Acest lucru face ca congelatorul să fie potrivit pentru a face cuburi de gheață sau pentru a depozita produse congelate anterior timp de până la două săptămâni. Alimentele proaspete nu pot fi congelate. 2 stele indică o capacitate de îngheț până la -12ºC. Acest lucru face ca congelatorul să fie potrivit pentru depozitarea mărfurilor congelate anterior timp de până la două luni. Alimentele proaspete nu pot fi congelate. 3 stele indică o capacitate de îngheț până la -18 ° C. Acest lucru face ca congelatorul să fie potrivit

A fost util (445)
Cât durează frigiderul meu să atingă temperatura setată după ce îl pornesc? Verificat
Acest lucru depinde de mărimea, vârsta și modelul frigiderului. Poate dura câteva ore până la 24 de ore pentru ca frigiderul să atingă temperatura setată. Procesul poate fi accelerat prin plasarea mărfurilor neperisabile în frigider. Temperatura din frigider nu poate fi măsurată corespunzător prin simțirea aerului din interior. Cel mai bun mod de a spune dacă frigiderul a atins temperatura setată este să puneți un pahar de apă în frigider cu un termometru în el.

A fost util (411)
Pot pune mâncare caldă sau băuturi în frigider-congelator? Verificat
De preferat nu. Temperatura din frigider-congelator va crește, ceea ce afectează negativ celelalte articole stocate în interior.

A fost util (371)
Există condens în frigiderul meu, de ce este asta? Verificat
Pot exista mai multe cauze. Garnitura ușii poate fi defectă, permițând aerului exterior să intre în frigider. De asemenea, este posibil ca frigiderul să nu fie egal, împiedicând închiderea ușii corect. O altă cauză este o diferență mare între temperatura din interiorul frigiderului și exteriorul în timp ce ușa este deschisă frecvent.

A fost util (364)
Ce este R-410A? Verificat
R-410A este un agent de răcire utilizat în aparatele care se răcesc până la 0 ° C, cum ar fi frigiderele și aparatele de aer condiționat. Este înlocuirea agenților de răcire mai vechi și nu deteriorează stratul de ozon.

A fost util (290)
Pe sigiliile de cauciuc ale frigiderului-congelatorului meu există mucegai, ce ar trebui să fac? Verificat
Garniturile de cauciuc nu sunt de fapt în interiorul frigiderului-congelator și, prin urmare, sunt mai calde. Acest lucru permite bacteriilor să crească și să se formeze mucegai. Curățați periodic cauciucurile pentru a preveni acest lucru.

A fost util (290)