Manuale pentru Bosch Congelatoare

Mai jos, găsiți toate modelele de Bosch Congelatoare pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Dacă vreau ca congelatorul să fie mai rece, ar trebui să aleg pentru o setare mai mare sau mai mică? Verificat
Cu majoritatea congelatoarelor, o setare mai mare înseamnă că aparatul se va răci mai tare. Cu o setare mai mică, aparatul se va răci mai puțin greu și temperatura din congelator va fi mai mare.

A fost util (1330)
Pot pune mâncare caldă sau băuturi în congelator? Verificat
De preferat nu. Temperatura din congelator va crește, ceea ce afectează negativ celelalte articole stocate în interior.

A fost util (588)
Ce înseamnă NoFrost? Verificat
Congelatoarele care au tehnologia NoFrost pot menține aerul din congelator uscat, ducând la formarea mai puțină gheață în interior.

A fost util (582)
Cât de des ar trebui să îmi dezgheț congelatorul? Verificat
Pentru o utilizare optimă a congelatorului, cel mai bine este să îl dezghețați o dată la 3-6 luni. Gheața din interiorul congelatorului reduce spațiul disponibil și crește consumul de energie. Procesul de dezghețare poate fi accelerat prin plasarea apei calde în sertar sau prin plasarea bolurilor cu apă fierbinte în congelator.

A fost util (580)
Am cumpărat un congelator nou, îl pot porni imediat? Verificat
Nu, congelatorul trebuie să stea în poziție verticală timp de cel puțin 4 ore înainte de a putea fi pornit. Acest lucru se datorează faptului că lichidul de răcire trebuie să se depună.

A fost util (523)
Pot schimba direcția de deschidere a ușii congelatorului meu? Verificat
Da, aproape toate congelatoarele în picioare oferă opțiunea de a plasa ușa pe cealaltă parte. Modul de a face acest lucru poate fi găsit în general în manual.

A fost util (426)
Cât durează congelatorul meu să atingă temperatura setată după ce îl pornesc? Verificat
Acest lucru depinde de mărimea, vârsta și modelul congelatorului. Poate dura câteva ore până la 24 de ore pentru ca congelatorul să atingă temperatura setată. Procesul poate fi accelerat prin plasarea mărfurilor neperisabile în congelator.

A fost util (394)
Ce înseamnă stelele de la congelator? Verificat
Stelele indică capacitatea de îngheț. 1 stea indică o capacitate de îngheț până la -6ºC. Acest lucru face ca congelatorul să fie potrivit pentru a face cuburi de gheață sau pentru a depozita produse congelate anterior timp de până la două săptămâni. Alimentele proaspete nu pot fi congelate. 2 stele indică o capacitate de îngheț până la -12ºC. Acest lucru face ca congelatorul să fie potrivit pentru depozitarea mărfurilor congelate anterior timp de până la două luni. Alimentele proaspete nu pot fi congelate. 3 stele indică o capacitate de îngheț până la -18 ° C. Acest lucru face ca congelatorul să fie potrivit

A fost util (380)
Cât spațiu ar trebui să las între congelator și perete? Verificat
Pentru a asigura o ventilație bună, cel mai bine este să lăsați cel puțin 5 cm spațiu liber pe ambele părți și pe partea din spate a congelatorului.

A fost util (297)
Ușa congelatorului meu nu se va închide corect, de ce este asta? Verificat
Cele două cauze cele mai frecvente sunt faptul că congelatorul nu este egal și că etanșarea ușii este deteriorată sau are resturi de alimente. Asigurați-vă că congelatorul este la nivel și verificați sigiliul ușii. Înlocuiți sigiliul dacă este necesar.

A fost util (253)
Pe sigiliile de cauciuc ale congelatorului meu există mucegai, ce ar trebui să fac? Verificat
Garniturile de cauciuc nu sunt de fapt în interiorul congelatorului și, prin urmare, sunt mai calde. Acest lucru permite bacteriilor să crească și să se formeze mucegai. Curățați periodic cauciucurile pentru a preveni acest lucru.

A fost util (121)
Ce este R-410A? Verificat
R-410A este un agent de răcire utilizat în aparatele care se răcesc până la 0 ° C, cum ar fi frigiderele și aparatele de aer condiționat. Este înlocuirea agenților de răcire mai vechi și nu deteriorează stratul de ozon.

A fost util (120)