Manuale pentru Trisa Cuptoare cu microunde

Mai jos, găsiți toate modelele de Trisa Cuptoare cu microunde pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cuptorul meu cu microunde nu va porni când apăs butonul Start, ce pot face? Verificat

În multe cazuri ușa cuptorului cu microunde nu s-a închis corect. Deschideți și închideți ușa și încercați din nou.

A fost util (3088) Citeşte mai mult

Îmi pot folosi cuptorul cu microunde când platanul nu funcționează? Verificat

Platoul rotativ asigură distribuirea uniformă a căldurii. Când nu funcționează, cuptorul cu microunde nu poate fi utilizat în mod corespunzător. Reparați-l.

A fost util (1901) Citeşte mai mult

Cuptorul cu microunde este pornit, dar nu funcționează. De ce este asta? Verificat

Este posibil ca ușa să nu se închidă corect. Pentru a asigura siguranța, un cuptor cu microunde nu va funcționa până când ușa nu este complet închisă. Uneori, acest lucru poate fi fixat prin reglarea balamalei ușii.

A fost util (1274) Citeşte mai mult

Placa de mică / carton din interiorul cuptorului cu microunde s-a desprins. Pot folosi în continuare cuptorul cu microunde? Verificat

Nu, absolut nu. Placa de mică / carton este ghidul de undă care distribuie microundele. Puneți-l înapoi sau obțineți un înlocuitor.

A fost util (1181) Citeşte mai mult

Cuptorul meu cu microunde continuă să facă zgomot, chiar și după ce a terminat. Este normal? Verificat

Da, acesta este un sunet normal. Ventilatorul răcește cuptorul cu microunde după utilizare. Durata depinde de cât timp a funcționat cuptorul cu microunde.

A fost util (992) Citeşte mai mult

Pot fierbe apă în cuptorul cu microunde? Verificat

Nu, absolut nu. Apa se poate supraîncălzi. Aceasta înseamnă că apa poate atinge o temperatură de peste 100 ℃ fără a fierbe. Atunci când această apă atinge orice obiect, poate fierbe instantaneu și se poate stropi, provocând arsuri.

A fost util (721) Citeşte mai mult

De ce nu pot pune metal în cuptorul cu microunde? Verificat

Metalul nu lasă microundele să treacă, ci le dă înapoi. Atunci când aceste microunde sunt respinse în același loc, acest lucru poate provoca scântei.

A fost util (705) Citeşte mai mult

Ultimele comentarii

Manual Trisa Micro Pro Cuptor cu microunde
katona sándor 29-06-2020
Ce înseamnă etichetele comutatorului de mod? trisa 7649 70 12 ...


(Tradus de Google)
Trisa Micro Pro Cuptor cu microunde