Manuale pentru BEKO Cuptoare

Mai jos, găsiți toate modelele de BEKO Cuptoare pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cuptorul meu nu se încălzește suficient, ce ar trebui să fac? Verificat
Termostatul asigură că cuptoarele se încălzesc la temperatura stabilită. Este posibil ca termostatul să fie defect. Solicitați-l. În caz de îndoială, contactați producătorul.

A fost util (2051)
Ce este piroliza? Verificat
Unele cuptoare sunt echipate cu o funcție de piroliză. Acesta este un sistem de curățare care arde murdăria și grăsimile din cuptor folosind temperaturi foarte ridicate. După piroliză, toată murdăria se va transforma în cenușă și poate fi îndepărtată cu ușurință. Dacă cuptorul are o funcție de piroliză, este recomandabil să îl folosiți de 3 până la 4 ori pe an pentru a menține cuptorul curat.

A fost util (1870)
Pot pregăti mai multe articole simultan folosind mai multe tăvi pentru grătar? Verificat
Din punct de vedere tehnic, acest lucru este posibil. Cu toate acestea, depinde de tipul de mâncare dacă trebuie să reglați timpul de preparare sau să schimbați tăvile la jumătate în timpul preparării.

A fost util (446)
Când folosesc cuptorul, rămân deseori alimente care cad pe fund, provocând fum. Cum pot preveni acest lucru? Verificat
Multe cuptoare vin atât cu o grătar, cât și cu o tavă de copt. Când mâncarea este pregătită pe grătar, tava de copt poate fi așezată pe fund pentru a preveni arderea resturilor de mâncare și provocarea fumului.

A fost util (442)
Fumul se acumulează în cuptor atunci când se încălzește, de ce este asta? Verificat
Probabil că au mai rămas în cuptor rămășițe alimentare de la utilizarea anterioară. În special resturile de alimente grase pot genera fum atunci când sunt încălzite. Curățați bine cuptorul.

A fost util (441)
Pe afișajul cuptorului meu BEKO apare „A” sau „Auto”, ce înseamnă asta? Verificat
Acest lucru indică faptul că cuptorul a fost setat să pornească și să se oprească la o oră specificată. Dacă această setare nu este dorită, manualul de utilizare va arăta cum să dezactivați această opțiune.

A fost util (60)