Manuale pentru Dezumidificatoare

Mai jos, găsiți toate mărcile de Dezumidificatoare pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Pot să-mi pornesc dezumidificatorul imediat după cumpărare? Verificat
Nu, la fel ca un frigider sau un congelator, dispozitivul ar trebui să stea în poziție verticală timp de cel puțin 2 ore, dar preferabil 24 de ore înainte de al porni pentru prima dată.

A fost util (452)
Care este umiditatea ideală pentru un spațiu de locuit? Verificat
Umiditatea ideală într-o casă este între 40-60%. La o umiditate mai mare sau mai mică, ciupercile, bacteriile și virusurile sunt mai susceptibile de a se dezvolta și puteți experimenta disconfort personal.

A fost util (246)
Cum pot transporta corect dezumidificatorul? Verificat
Dezumidificatoarele trebuie transportate întotdeauna în poziție verticală și bine protejate. Orice alt mod de transport poate cauza deteriorarea dispozitivului.

A fost util (245)