Manuale pentru Fiare de călcat

Mai jos, găsiți toate mărcile de Fiare de călcat pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Pot curăța fundul de fier cu un spălător? Verificat

Nu, acest lucru ar putea deteriora fundul. Folosiți o cârpă umedă sau un burete moale pentru a o curăța.

A fost util (365) Citeşte mai mult

Care sunt diferențele dintre un fier de călcat cu abur și un fier de călcat obișnuit? Verificat

Cel mai mare avantaj al fierului de călcat cu abur este că îndepărtează ridurile mai ușor datorită utilizării aburului. Dimpotrivă, un fier obișnuit este mult mai ușor și adesea mai ieftin.

A fost util (297) Citeşte mai mult

Talpa fierului meu este decolorată, mai pot călca cu el? Verificat

Acest lucru este posibil, dar există șansa ca acesta să se frece de hainele de culoare deschisă.

A fost util (246) Citeşte mai mult

Pot călca peste butoane? Verificat

Nu, acest lucru va deteriora talpa fierului și acest lucru va împiedica funcționarea corectă a fierului de călcat. Nu călcați niciodată peste butoane, fermoare sau alte obiecte dure.

A fost util (169) Citeşte mai mult