Manuale pentru BEKO Frigidere

Mai jos, găsiți toate modelele de BEKO Frigidere pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Dacă vreau ca frigiderul meu să fie mai rece, ar trebui să aleg o setare mai mare sau mai mică? Verificat
Cu majoritatea frigiderelor, o setare mai mare înseamnă că aparatul se va răci mai tare. Cu o setare mai mică, aparatul se va răci mai puțin greu, iar temperatura din frigider va fi mai mare.

A fost util (2443)
Care este cea mai bună setare a temperaturii pentru un frigider? Verificat
Din punct de vedere al sănătății, temperaturile între 3 ℃ și 4 ℃ sunt cele mai bune. La aceste temperaturi, creșterea bacteriilor și a mucegaiului este limitată.

A fost util (950)
Pot schimba direcția de deschidere a ușii frigiderului meu? Verificat
Da, aproape toate frigiderele în picioare oferă opțiunea de a plasa ușa pe cealaltă parte. Modul de a face acest lucru poate fi găsit în general în manual.

A fost util (894)
Gura de scurgere din frigiderul meu este murdară / înfundată, cum o curăț? Verificat
Există dispozitive speciale de curățare pentru a face acest lucru, dar este, de asemenea, posibil să îndepărtați blocajul sau murdăria cu un tampon de bumbac. Pentru a menține gaura de scurgere curată și pentru a preveni mirosurile, este recomandabil să puneți o picătură de înălbitor de clor în scurgere de 4 ori pe an.

A fost util (771)
Frigiderul meu scoate un sunet care clocotește, este normal? Verificat
Frigiderele moderne folosesc un agent de răcire ecologic. În timpul procesului de răcire, această substanță se transformă într-un gaz, care poate provoca un zgomot și / sau șuierător. Acest lucru este perfect normal.

A fost util (720)
Este normal ca pe peretele din spate al frigiderului meu să se formeze picături de apă sau gheață? Verificat
Da, acesta este un fenomen complet normal. Umezeala care intră în frigider cu aer cald sau produse se va așeza pe partea cea mai rece, fiind peretele din spate. Deoarece peretele din spate poate atinge temperaturi sub îngheț, picăturile vor îngheța din când în când. Când frigiderul este inactiv, picăturile se vor dezgheța și vor curge în canalul de scurgere al frigiderului.

A fost util (448)
Ușa frigiderului meu nu se va închide corect, de ce este asta? Verificat
Cele două cauze cele mai frecvente sunt faptul că frigiderul nu este egal și că etanșarea ușii este deteriorată sau are resturi de alimente. Asigurați-vă că frigiderul este nivelat și verificați sigiliul ușii. Înlocuiți sigiliul dacă este necesar.

A fost util (342)
Am cumpărat un frigider nou, îl pot porni imediat? Verificat
Nu, frigiderul trebuie să stea în poziție verticală timp de cel puțin 4 ore înainte de a putea fi pornit. Acest lucru se datorează faptului că lichidul de răcire trebuie să se depună.

A fost util (308)
Cât spațiu ar trebui să las între frigider și perete? Verificat
Pentru a asigura o bună ventilație, cel mai bine este să lăsați cel puțin 5 cm spațiu liber pe ambele părți și pe spatele frigiderului.

A fost util (255)
Pot pune mâncare caldă sau băuturi în frigider? Verificat
De preferat nu. Temperatura din frigider va crește, ceea ce afectează negativ celelalte articole stocate în interior.

A fost util (150)
Cât durează frigiderul meu să atingă temperatura setată după ce îl pornesc? Verificat
Acest lucru depinde de mărimea, vârsta și modelul frigiderului. Poate dura câteva ore până la 24 de ore pentru ca frigiderul să atingă temperatura setată. Procesul poate fi accelerat prin plasarea mărfurilor neperisabile în frigider. Temperatura din frigider nu poate fi măsurată corespunzător prin simțirea aerului din interior. Cel mai bun mod de a spune dacă frigiderul a atins temperatura setată este să puneți un pahar de apă în frigider cu un termometru în el.

A fost util (145)
Există condens în frigiderul meu, de ce este asta? Verificat
Pot exista mai multe cauze. Garnitura ușii poate fi defectă, permițând aerului exterior să intre în frigider. De asemenea, este posibil ca frigiderul să nu fie egal, împiedicând închiderea ușii corect. O altă cauză este o diferență mare între temperatura din interiorul frigiderului și exteriorul în timp ce ușa este deschisă frecvent.

A fost util (136)
Pe garniturile de cauciuc ale frigiderului meu există mucegai, ce ar trebui să fac? Verificat
Garniturile de cauciuc nu sunt de fapt în interiorul frigiderului și, prin urmare, sunt mai calde. Acest lucru permite bacteriilor să crească și să se formeze mucegai. Curățați periodic cauciucurile pentru a preveni acest lucru.

A fost util (112)
Ce este R-410A? Verificat
R-410A este un agent de răcire utilizat în aparatele care se răcesc până la 0 ° C, cum ar fi frigiderele și aparatele de aer condiționat. Este înlocuirea agenților de răcire mai vechi și nu deteriorează stratul de ozon.

A fost util (109)