Manuale pentru Azura Friteuze

Mai jos, găsiți toate modelele de Azura Friteuze pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cât de des ar trebui să înlocuiesc grăsimea sau uleiul din friteuza? Verificat
Pentru a obține un rezultat optim, este recomandabil să înlocuiți grăsimea sau uleiul la fiecare 8 sesiuni de prăjire dacă faceți gustări. Dacă faceți cartofi prăjiți, grăsimea sau uleiul pot fi înlocuite la fiecare 12 sesiuni de prăjire.

A fost util (867)
Pot curăța interiorul friteuzei cu un spălător? Verificat
Nu. Majoritatea friteuzelor au un strat special care poate fi deteriorat folosind un spălător sau un produs de curățare abraziv. Folosiți numai partea moale a unui șlefuitor sau a unei șervețele umede.

A fost util (304)
Care este „zona rece” din friteuza mea? Verificat
La friteuzele cu zonă rece, o parte din ulei se află sub elementul de încălzire. Această parte a uleiului rămâne mai rece decât partea superioară. Firimiturile vor pluti până la fund și vor ajunge în această zonă rece, asigurându-vă că uleiul rămâne curat mai mult timp.

A fost util (282)