Manuale pentru AEG Hote

Mai jos, găsiți toate modelele de AEG Hote pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Câtă distanță ar trebui să existe între hota mea și plita mea? Verificat
Acest lucru poate funcționa puțin în funcție de marcă, dar, în general, o hota aragazului trebuie plasată la cel puțin 65 de centimetri deasupra unei plite cu gaz și la cel puțin 50 de centimetri deasupra unei plite electrice sau cu inducție. Aceasta este pentru a îmbunătăți siguranța la incendiu

A fost util (1080)
Am nevoie de o hota cu sau fara motor? Verificat
Hote de bucătărie cu motor sunt destinate atunci când aerul este mutat direct în exterior. O hota fara motor este destinata atunci cand exista un sistem central de ventilatie. Nu conectați niciodată o hota cu motor la un sistem de ventilație centrală!

A fost util (470)
Cum pot curăța filtrele din hota AEG? Verificat
Filtrele din toate hotei AEG pot fi spălate manual. Unele modele au un filtru care poate fi spălat în mașina de spălat vase. Acest lucru poate fi găsit în manualul de utilizare. Asigurați-vă că filtrul este uscat atunci când este introdus înapoi în hota.

A fost util (189)