Manuale pentru BEKO Hote

Mai jos, găsiți toate modelele de BEKO Hote pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Câtă distanță ar trebui să existe între hota mea și plita mea? Verificat

Acest lucru poate funcționa puțin în funcție de marcă, dar, în general, o hota aragazului trebuie plasată la cel puțin 65 de centimetri deasupra unei plite cu gaz și la cel puțin 50 de centimetri deasupra unei plite electrice sau cu inducție. Aceasta este pentru a îmbunătăți siguranța la incendiu

A fost util (1216) Citeşte mai mult

Am nevoie de o hota cu sau fara motor? Verificat

Hote de bucătărie cu motor sunt destinate atunci când aerul este mutat direct în exterior. O hota fara motor este destinata atunci cand exista un sistem central de ventilatie. Nu conectați niciodată o hota cu motor la un sistem de ventilație centrală!

A fost util (638) Citeşte mai mult

Ultimele comentarii

Manual BEKO HCA62541W Hotă
Leena 23-11-2022
Filtrul de aer este foarte bun!!!! functioneaza linistit, designul este frumos, il recomand cu drag!!!


(Tradus de Google)
BEKO HCA62541W Hotă
Manual BEKO HCA62640B Hotă
Michel RUISI 03-11-2022
Buna ziua, Compania SOCOOC a instalat noua mea bucătărie, inclusiv hota BEKO HCA 62640 B. Data recepției lucrărilor 26.08.2018. Până în prezent, nicio problemă cu funcționarea hotei, curățare regulată, ultima cu vreo cincisprezece zile în urmă. Totuși, din această dimineață, după ce a pornit-o, la sfârșitul gătitului, hota nu se mai oprește, leduri aprinse. imposibil de oprit decât prin scoaterea siguranței capotei de pe tabloul electric. Vă rog să-mi explicați această eroare.


(Tradus de Google)
BEKO HCA62640B Hotă
Manual BEKO HNU51311S Hotă
Chris Mcglinchey 24-04-2022
de ce nu există decupaje în conductă pentru ca cablul să treacă prin priză


(Tradus de Google)
BEKO HNU51311S Hotă
Manual BEKO CWB 9930 X Hotă
Smith 17-10-2019
De ce clipește un F la aspirație


(Tradus de Google)
BEKO CWB 9930 X Hotă