Manuale pentru Electrolux Maşini de spălat vase

Mai jos, găsiți toate modelele de Electrolux Maşini de spălat vase pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

După ce mașina de spălat vase a terminat ciclul, recipientul care conține tableta nu s-a deschis. Cum este posibil acest lucru? Verificat

Această problemă este adesea cauzată de vase care blochează recipientul. Verificați acest lucru înainte de a porni mașina de spălat vase.

A fost util (7998) Citeşte mai mult

Mașina de spălat vase nu mai încălzește apa, de ce este asta? Verificat

Este probabil ca elementul de încălzire să fie defect. Solicitați-l. În caz de îndoială, contactați producătorul.

A fost util (7495) Citeşte mai mult

Pot folosi sare obișnuită în mașina de spălat vase? Verificat

Nu, sarea obișnuită poate conține substanțe care pot provoca deteriorarea aparatului.

A fost util (3198) Citeşte mai mult

Trebuie să-mi clătesc vasele înainte de a le pune în mașina de spălat vase? Verificat

Clătirea vaselor nu este necesară, dar trebuie să îndepărtați resturile mari, tari și grase. Acestea ar putea înfunda scurgerea în timp.

A fost util (1295) Citeşte mai mult

Pot deschide mașina de spălat vase cât funcționează? Verificat

Majoritatea mașinilor de spălat vase sunt echipate cu opritor de apă, ceea ce face ca programul să se oprească imediat când ușa este deschisă, ceea ce înseamnă că nu va ieși apă. Cu unele modele, acest lucru poate cauza probleme în timp. Cu mașinile de spălat vase încorporate, este posibil ca deschiderea frecventă a mașinii de spălat vase în timpul funcționării să provoace daune de apă dulapurilor din jur din cauza aburului care este eliberat.

A fost util (1043) Citeşte mai mult

Vreau să știu vârsta aparatului meu Electrolux. Cum să fac asta? Verificat

Puteți determina vârsta produsului dvs. utilizând numărul de serie. Acest lucru poate fi găsit pe dispozitivul dvs. Primul caracter al numărului de serie indică un an (adică: 1 = 2001), iar cele două caractere după aceea indică săptămâna producției (adică: 35 = săptămâna 35 din acel an). Deci, numărul de serie 13500016 indică faptul că aparatul este din săptămâna 35 a anului 2001.

A fost util (847) Citeşte mai mult

Ar trebui să deschid mașina de spălat vase după ce a terminat de funcționat pentru ca vasele să se usuce mai repede? Verificat

Acest lucru depinde de tipul de mașină de spălat vase și de locația mașinii de spălat vase. Unele mașini de spălat vase sunt echipate cu o caracteristică care usucă vasele după programul de spălare. În acest caz, deschiderea mașinii de spălat vase nu va avea nicio valoare adăugată. Cu mașinile de spălat vase încorporate, este posibil ca deschiderea frecventă a mașinii de spălat vase în timpul funcționării să provoace daune de apă dulapurilor din jur din cauza aburului care este eliberat.

A fost util (835) Citeşte mai mult

După ce mașina de spălat vase și-a terminat ciclul, vasele din plastic sunt încă ude, dar restul nu. De ce este asta? Verificat

Plasticul este un conductor rău de căldură, permițând produselor să se răcească rapid. Umezeala care rămâne pe ea se evaporă mult mai puțin decât de exemplu pe ceramică sau metal.

A fost util (757) Citeşte mai mult

Pot conecta o mașină de spălat vase la un cablu prelungitor? Verificat

Aparatele care necesită cantități mari de energie, cum ar fi o mașină de spălat vase, nu pot fi conectate la toate prelungitoarele. Vedeți care este consumul de energie al mașinii de spălat vase, care este indicat în Watt, și verificați dacă cablul prelungitor se poate descurca. Există cabluri prelungitoare cu cabluri mai groase care sunt făcute pentru a manipula aparate mai mari.

A fost util (686) Citeşte mai mult

Este o problemă să aveți zgârieturi pe metal în interiorul mașinii de spălat vase? Verificat

Interiorul majorității mașinilor de spălat vase este fabricat din oțel inoxidabil și nu este afectat de zgârieturi.

A fost util (676) Citeşte mai mult

Pot pune obiecte din lemn, cum ar fi spatule și scânduri în mașina de spălat vase? Verificat

Nu. Obiectele din lemn pot fi deteriorate sau deformate într-o mașină de spălat vase. De asemenea, fibrele de lemn care se eliberează ar putea deteriora mașina de spălat vase. Plăcile de tăiat din lemn sunt adesea realizate cu lipici care se poate desprinde după ce ați fost de mai multe ori în mașina de spălat vase.

A fost util (676) Citeşte mai mult

Pot pune tigăi cu teflon în mașina de spălat vase? Verificat

Da, poti. Cu toate acestea, tigaia se va purta mai repede decât atunci când este curățată manual. Când curățați manual o tigaie cu teflon, nu folosiți niciodată un spălător, ci folosiți un burete moale sau o cârpă.

A fost util (675) Citeşte mai mult

Mașina de spălat vase Electrolux afișează eroarea „i30”, ce înseamnă asta? Verificat

Această eroare indică faptul că există o posibilă scurgere și că există apă în partea de jos a dispozitivului. Opriți alimentarea cu apă și contactați un tehnician de service.

A fost util (432) Citeşte mai mult

Ultimele comentarii

Manual Electrolux EEA17100L Maşină de spălat vase
Clara 08-04-2024
Pdf


(Tradus de Google)
Electrolux EEA17100L Maşină de spălat vase
Manual Electrolux ESL4201LO Maşină de spălat vase
Val howard 31-03-2024
Pompa mașinii mele de spălat vase sună dacă încă funcționează, dar există o lumină intermitent de trei ori și nu mai văd nicio lumină sau simboluri și nu pot opri mașina


(Tradus de Google)
Electrolux ESL4201LO Maşină de spălat vase
Manual Electrolux EEA71210L Maşină de spălat vase
Doina Grosu 21-03-2024
Cum se deschide ușa mașinii de spălat vase?


Electrolux EEA71210L Maşină de spălat vase
Manual Electrolux EEA17100L Maşină de spălat vase
Petter Perstrand 21-03-2024
Mașina noastră de spălat vase EEA17100L emite bipuri de 4 ori la intervale regulate. Verificați dacă robinetul este deschis pentru intrarea apei și dacă filtrul artistic pentru ieșirea apei este curat. Ce altceva poți să faci singur?


(Tradus de Google)
Electrolux EEA17100L Maşină de spălat vase
Manual Electrolux ESL4550RO Maşină de spălat vase
Jelena lic 04-03-2024
Mașina mea de spălat vase Electrolux afișează eroarea „i40, ceea ce înseamnă că s-a oprit după aceea... Mulțumesc


(Tradus de Google)
Electrolux ESL4550RO Maşină de spălat vase