Manuale pentru Mașini de spălat

Mai jos, găsiți toate mărcile de Mașini de spălat pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Mașina de spălat nu va porni când apăs butonul Start, ce pot face? Verificat

În multe cazuri ușa mașinii de spălat nu s-a închis corect. Deschideți și închideți ușa și încercați din nou.

A fost util (23263) Citeşte mai mult

Mașina de spălat nu se va scurge, ce pot face? Verificat

Principalul motiv pentru care o mașină de spălat nu se va scurge este din cauza blocării fie a pompei, fie a furtunului de scurgere. Dacă mașina de spălat are acces la aceste piese, încercați să eliminați orice blocaj. Dacă acest lucru nu rezolvă problema sau dacă nu aveți acces la aceste piese, trebuie să contactați un mecanic sau producătorul.

A fost util (22587) Citeşte mai mult

Nu intră apă în mașina de spălat, ce pot face? Verificat

Verificați dacă orificiul de alimentare cu apă este deschis și dacă nu există îndoituri în furtunul de alimentare cu apă. Dacă acest lucru nu rezolvă problema, trebuie să contactați producătorul.

A fost util (8944) Citeşte mai mult

Ușa mașinii de spălat nu se va deschide, ce pot face? Verificat

Pot exista mai multe cauze. Cea mai frecventă cauză este înfundarea filtrului. Deconectați aparatul și verificați filtrul. Dacă este necesar, eliminați orice blocaj. Locația filtrului depinde de model. De asemenea, este posibil să existe o manetă specială pentru a deschide ușa. Dacă aceste opțiuni nu ajută, ultima opțiune este să deconectați aparatul pentru o perioadă de 30-60 de minute și să încercați să deschideți ușa după aceea. Dacă acest lucru nu funcționează, contactați producătorul sau un mecanic.

A fost util (7467) Citeşte mai mult

Mașina de spălat face mult zgomot și / sau vibrează puternic, ce pot face în acest sens? Verificat

Este posibil ca mașina de spălat să nu fi fost nivelată. Puteți face acest lucru reglând picioarele pentru a-l face perfect nivelat. Problema poate fi cauzată și de introducerea multor haine în aparat. Dacă acestea nu sunt cauza problemei dvs., trebuie să contactați producătorul.

A fost util (6416) Citeşte mai mult

În ce compartiment ar trebui să meargă detergentul? Verificat

Majoritatea mașinilor de spălat au 3 compartimente pentru detergent. Aceste compartimente sunt adesea marcate cu I, II și * pentru a arăta unde merge detergentul. Compartimentul I este utilizat pentru un ciclu de pre-spălare, II este pentru ciclul principal de spălare și * este pentru balsamul. Compartimentul II este folosit cel mai des.

A fost util (4410) Citeşte mai mult

Mașina mea de spălat miroase, ce pot face? Verificat

Există mașini de spălat cu funcții de autocurățare. În cazul în care aceste caracteristici nu sunt disponibile, este posibil să adăugați 100 ml de oțet alb sau 100gr de cristale de sodă și să folosiți mașina de spălat un program de 90 ℃.

A fost util (3628) Citeşte mai mult

Pot conecta mașina de spălat la o priză de apă caldă? Verificat

Deși mașinile de spălat pot suporta probabil aportul de apă până la 65 ° C, acest lucru nu este recomandat de majoritatea producătorilor. Există cicluri de spălare care utilizează în mod specific apa rece. În aceste cazuri, apa caldă poate afecta rezultatele ciclului de spălare. De asemenea, multe mașini de spălat sunt proiectate pentru a fi conectate la o priză de apă rece.

A fost util (2852) Citeşte mai mult

La ce ar trebui să fiu atent atunci când mut o mașină de spălat? Verificat

Când deplasați o mașină de spălat, ar trebui să fixați tamburul. Puteți utiliza șurubul de transport care vine cu fiecare mașină de spălat și va împiedica mișcarea tamburului în interiorul mașinii. De asemenea, trebuie să scurgeți toată apa.

A fost util (1418) Citeşte mai mult

Pot să-mi stivuiesc uscătorul și mașina de spălat? Verificat

În general, este posibil să stivuiți direct un uscător și o mașină de spălat direct unul peste celălalt. Acest lucru funcționează numai cu modelele de încărcare frontală. Cu toate acestea, este recomandabil să utilizați un accesoriu adecvat pentru a face acest lucru. Acest lucru va împiedica vibrația și căderea mașinilor și, de asemenea, previne deteriorarea mașinii de jos.

A fost util (1120) Citeşte mai mult

Pot conecta o mașină de spălat la un cablu prelungitor? Verificat

Aparatele care necesită cantități mari de energie, cum ar fi o mașină de spălat, nu pot fi conectate la toate prelungitoarele. Vedeți care este consumul de energie al mașinii de spălat, care este indicat în Watt, și verificați dacă prelungitorul poate rezolva acest lucru. Există cabluri prelungitoare cu cabluri mai groase care sunt făcute pentru a manipula aparate mai mari.

A fost util (1119) Citeşte mai mult

Care este diferența de utilizare între o mașină de spălat-uscător și o mașină de spălat și uscător separat? Verificat

Cel mai mare avantaj al unei mașini de spălat cu uscător este că necesită mai puțin spațiu. Cu toate acestea, un uscător separat va putea usca mai mult decât o mașină de spălat-uscător. O mașină de spălat cu uscător consumă, de asemenea, relativ mai multă energie și necesită mai mult timp.

A fost util (1119) Citeşte mai mult