Manuale pentru Trisa Plite

Mai jos, găsiți toate modelele de Trisa Plite pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Ce tigăi pot fi utilizate pe o plită cu inducție? Verificat
În general, toate tigăile magnetice pot fi utilizate pe o plită cu inducție. Aproape toate tigaile noi sunt potrivite pentru inducție.

A fost util (1342) Citeşte mai mult
Plita mea are o priză care nu se potrivește cu o priză obișnuită, ce ar trebui să fac? Verificat
Multe plite electrice (atât ceramice, cât și cu inducție) au o fișă diferită. Acest lucru se datorează faptului că aceste aparate necesită multă energie. Instalați aparatul de către un profesionist.

A fost util (1254) Citeşte mai mult
De ce aprinderea din gama mea scoate un clic? Verificat
Dacă gama a fost curățată cu multă apă, butoanele s-ar fi putut uda, declanșând contactul. Lăsați butoanele să se usuce. Dacă problema persistă, trebuie să contactați producătorul.

A fost util (1073) Citeşte mai mult