Manuale pentru AEG Răcitoare vin

Mai jos, găsiți toate modelele de AEG Răcitoare vin pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Pot să păstrez vin roșu și alb în același dulap pentru vinuri? Verificat
Da. Vinul roșu și cel alb se servesc la temperaturi diferite, dar temperatura ideală de păstrare este aceeași, fiind de 12 ° C.

A fost util (229)
Dacă vreau ca frigiderul-congelator să fie mai rece, ar trebui să aleg pentru o setare mai mare sau mai mică? Verificat
Cu majoritatea frigiderelor-congelatoare, o setare mai mare înseamnă că aparatul se va răci mai tare. Cu o setare mai mică, aparatul se va răci mai puțin greu, iar temperatura din frigider-congelator va fi mai mare.

A fost util (155)
Am cumpărat o vitrină nouă, o pot porni imediat? Verificat
Nu, dulapul pentru vinuri trebuie să stea în poziție verticală timp de cel puțin 4 ore înainte de a putea fi pornit. Acest lucru se datorează faptului că lichidul de răcire trebuie să se depună.

A fost util (134)
Cât durează frigiderul meu să atingă temperatura setată după ce îl pornesc? Verificat
Acest lucru depinde de mărimea, vârsta și modelul frigiderului. Poate dura câteva ore până la 24 de ore pentru ca frigiderul să atingă temperatura setată. Procesul poate fi accelerat prin plasarea mărfurilor neperisabile în frigider. Temperatura din frigider nu poate fi măsurată corespunzător prin simțirea aerului din interior. Cel mai bun mod de a spune dacă frigiderul a atins temperatura setată este să puneți un pahar de apă în frigider cu un termometru în el.

A fost util (103)