Manual - Electrolux EFC90465OW Hotă

Aveți nevoie de un manual pentru Electrolux EFC90465OW Hotă? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 6.29 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie.)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Electrolux EFC90465OW Hotă, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Electrolux?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Câtă distanță ar trebui să existe între hota mea și plita mea? Verificat
Acest lucru poate funcționa puțin în funcție de marcă, dar, în general, o hota aragazului trebuie plasată la cel puțin 65 de centimetri deasupra unei plite cu gaz și la cel puțin 50 de centimetri deasupra unei plite electrice sau cu inducție. Aceasta este pentru a îmbunătăți siguranța la incendiu

A fost util (932)
Vreau să știu vârsta aparatului meu Electrolux. Cum să fac asta? Verificat
Puteți determina vârsta produsului dvs. utilizând numărul de serie. Acest lucru poate fi găsit pe dispozitivul dvs. Primul caracter al numărului de serie indică un an (adică: 1 = 2001), iar cele două caractere după aceea indică săptămâna producției (adică: 35 = săptămâna 35 din acel an). Deci, numărul de serie 13500016 indică faptul că aparatul este din săptămâna 35 a anului 2001.

A fost util (333)
Am nevoie de o hota cu sau fara motor? Verificat
Hote de bucătărie cu motor sunt destinate atunci când aerul este mutat direct în exterior. O hota fara motor este destinata atunci cand exista un sistem central de ventilatie. Nu conectați niciodată o hota cu motor la un sistem de ventilație centrală!

A fost util (208)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Acest manual a fost publicat inițial de Electrolux.