Manual Electrolux EMM1000 Tocator carne

Aveți nevoie de un manual pentru Electrolux EMM1000 Tocator carne? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 5.41 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie.)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Electrolux EMM1000 Tocator carne, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Electrolux?
Da Nu
100%
0%
1 vot

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Vreau să știu vârsta aparatului meu Electrolux. Cum să fac asta? Verificat
Puteți determina vârsta produsului dvs. utilizând numărul de serie. Acest lucru poate fi găsit pe dispozitivul dvs. Primul caracter al numărului de serie indică un an (adică: 1 = 2001), iar cele două caractere după aceea indică săptămâna producției (adică: 35 = săptămâna 35 din acel an). Deci, numărul de serie 13500016 indică faptul că aparatul este din săptămâna 35 a anului 2001.

A fost util (378)
Cât de mic trebuie să tai carnea înainte să o pot pune în mașina de tocat carne? Verificat
Acest lucru depinde de mașina de tocat carne, dar, în general, carnea trebuie tăiată în benzi de 10 cm lungime și 2 cm grosime.

A fost util (5)
Pot pune carne congelată în mașina de tocat carne? Verificat
Nu, carnea trebuie dezghețată complet înainte de a putea fi introdusă în mașina de tocat carne.

A fost util (5)
Poate fi folosit un tocător de carne și pentru alte articole decât carnea? Verificat
Acest lucru depinde de marcă și model, dar unele mașini de tocat carne pot fi folosite și pentru legume fierte, piure de roșii sau pentru aluat.

A fost util (1)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Acest manual a fost publicat inițial de Electrolux.