Manual - Exibel 38-8940 Tastatură

Aveți nevoie de un manual pentru Exibel 38-8940 Tastatură? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 0.17 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie.)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Exibel 38-8940 Tastatură, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Exibel?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Literele de pe tastatură nu se află în locurile cu care sunt obișnuit, de ce este asta? Verificat
Majoritatea tastaturilor folosesc un aspect QWERTY, reprezentând primele șase litere de pe tastatură. Cu toate acestea, există aspecte de tastatură diferite, care corespund nevoilor specifice unei anumite limbi. De asemenea, este posibil ca tastele tastaturii să fi fost schimbate. Mai ales în cazul tastaturilor mai vechi, acest lucru este ușor de făcut.

A fost util (634)
Care este cel mai bun mod de a-mi curăța tastatura Verificat
Nu introduceți niciodată obiecte între marginile tastelor, deoarece aceasta va împinge în principal murdăria și va deteriora tastatura. Cel mai bine este să curățați tastatura cu aer comprimat, păstrând în același timp tastatura cu capul în jos. Partea superioară a tastelor poate fi curățată cu o cârpă ușor umedă.

A fost util (35)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Acest manual a fost publicat inițial de Exibel.