Manual Far Tools AJ 150C Mașină de șlefuit orbitală

Aveți nevoie de un manual pentru Far Tools AJ 150C Mașină de șlefuit orbitală? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 2.9 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Far Tools AJ 150C Mașină de șlefuit orbitală, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Far Tools?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Pe ce fel de materiale pot folosi o șlefuitoare orbitală? Verificat
Șlefuitoarele orbitale sunt utilizate în general pe lemn, material din lemn și suprafețe vopsite. Aceste mașini sunt mai puțin potrivite pentru suprafețe metalice și de piatră.

A fost util (33)
Trebuie să port protecție pentru ochi când folosesc o șlefuitoare? Verificat
Da. Particulele mici pot zbura în timpul șlefuirii. Când acestea lovesc un ochi, pot provoca leziuni permanente ale ochilor. De aceea este întotdeauna necesar să purtați ochi de protecție.

A fost util (1)
Trebuie să port o mască de praf când folosesc o șlefuitoare? Verificat
Da. Praful este eliberat în timpul șlefuirii, ceea ce poate provoca leziuni respiratorii. Unele suprafețe pot elibera, de asemenea, substanțe chimice precum vopsea sau lac în timpul șlefuirii. Acestea sunt, de asemenea, un motiv bun pentru a purta o mască de praf.

A fost util (0)
Trebuie să port protecție auditivă când folosesc o șlefuitoare? Verificat
Da ar trebui. Deși cantitatea de zgomot produsă de o șlefuitoare poate varia între mărci și modele, expunerea pe termen lung la zgomot puternic poate provoca leziuni permanente ale auzului. De aceea este o idee bună să purtați protecție auditivă.

A fost util (0)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Manual Far Tools AJ 150C Mașină de șlefuit orbitală