Manual Far Tools FBH 6T Mașină de spintecat

Aveți nevoie de un manual pentru Far Tools FBH 6T Mașină de spintecat? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 12.94 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Far Tools FBH 6T Mașină de spintecat, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Far Tools?
Da Nu
0%
100%
1 vot

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

De câte tone de forță are nevoie despărțitorul meu de lemn? Verificat
Pentru o utilizare personală ușoară, este suficient să creați propriul lemn de foc 22 sau 27 de tone de forță. În cazul utilizării personale grele, se recomandă utilizarea a 25 de tone. Pentru uz industrial se recomandă 40 de tone sau mai mult.

A fost util (74)
Are nevoie de ascuțit un despărțitor de lemn? Verificat
Cu utilizarea normală pe lemn, nu este necesar să ascuțiți un despicător de lemn.

A fost util (48)
Care este diferența dintre un despărțitor de lemn orizontal și unul vertical? Verificat
Despicatoarele orizontale de lemn au, în general, mai puțină putere și pot manipula numai bușteni mai subțiri. Modelele verticale pot prelua bușteni mai largi și pot avea mai multă putere.

A fost util (48)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Manual Far Tools FBH 6T Mașină de spintecat