Manual Fellowes Neptune 3 A3 Laminator

Aveți nevoie de un manual pentru Fellowes Neptune 3 A3 Laminator? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 10.3 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Fellowes Neptune 3 A3 Laminator, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Fellowes?
Da Nu
67%
33%
3 voturi

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Pien Van Vessem 15-09-2020
Odinioară laminatam la școală, dar acum ceva s-a blocat și s-a ars și nu mai pot laminat...

răspuns | A fost util (9)(Translated by Google)
Michel Hour 17-02-2020
in A3 documentele ies ondulate si nu plate, indiferent de marca si grosimea buzunarelor. în A4 aceste necazuri sunt mai puțin prezente.

răspuns | A fost util (0)(Translated by Google)
Francis DAUPHIN 21-02-2020
Ce calitate de hârtie folosești? Ce marca și calitatea pungilor folosiți? Umiditatea din cameră nu este prea mare? Uneori și mânecile sunt de proastă calitate. Pe Neptun, dispersia căldurii este regulată. poate folosi o grosime mai mare pentru a evita gondolele...?

A fost util (0)(Translated by Google)
Francis DAUPHIN 21-02-2020
Produs foarte eficient! Calitate pro! Nu ezitați să alegeți grosimea mai mare decât cea a mânecii folosite, dacă plasați pagini mai groase de 80g. Cu cât mașina se încălzește mai mult, cu atât mai multe culori ies în evidență. Un produs grozav! Pentru toate laminatoarele, cea mai bună curățare este să treci prin mașina încălzită la maximum o coală de hârtie foarte groasă sau carton ușor, pentru a recupera reziduurile de lipici care inevitabil revarsă buzunarele.

răspuns | A fost util (0)(Translated by Google)
Sigrid Danay 12-11-2020
Folia este blocată. Cum pot deschide dispozitivul pentru a le elimina manual?

răspuns | A fost util (0)(Translated by Google)
Maria VOSS 08-04-2022
Buna ziua, Hârtia sa blocat în mașina de laminare și este complet în interiorul mașinii. Există vreo modalitate de a-l scoate afară?

răspuns | A fost util (0)(Translated by Google)
Rachel 12-08-2022
A mea a făcut același lucru azi! nu o pot scoate

A fost util (0)(Translated by Google)
Manual Fellowes Neptune 3 A3 Laminator