Manual - FERM LMM1007 Mașină de tuns iarbă

Aveți nevoie de un manual pentru FERM LMM1007 Mașină de tuns iarbă? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 0.82 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie.)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre FERM LMM1007 Mașină de tuns iarbă, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs FERM?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cum știu când să ascuțesc lamele mașinii de tuns iarba? Verificat
Lamele ascuțite taie curat iarba. Lamele plictisitoare sfâșie aproximativ iarba care se va face maro. Dacă mașina de tuns iarba produce iarbă ruptă, atunci lamele trebuie ascuțite sau înlocuite.

A fost util (1752)
Ce este mulcirea? Verificat
Unele mașini de tuns iarba sunt capabile să mulcească. Mulcirea mărunțește mărunt iarba și o suflă înapoi în gazon. Acolo mulciul funcționează ca nutriție și protecție pentru iarbă.

A fost util (257)
Am pus accidental motorină în mașina de tuns iarba pe benzină, ce ar trebui să fac? Verificat
NU folosiți mașina de tuns iarba. Singura opțiune este de a goli complet rezervorul și de a-l umple cu combustibilul potrivit.

A fost util (235)
Care este cea mai bună lungime pentru iarba mea? Verificat
Pentru a preveni uscarea ierbii, aceasta nu trebuie să fie prea scurtă. Este mai bine să tunde iarba mai des decât să o tai prea scurt. Lungimea optimă este între 3 și 4 centimetri.

A fost util (161)
La ce suprafață de gazon aleg o mașină de tuns electrică și la ce suprafață o mașină de tuns benzină? Verificat
Pentru suprafețe de până la 300m² puteți utiliza o mașină de tuns iarba cu acționare pe baterie. Pentru suprafețe mai mari decât aceasta se recomandă utilizarea unei mașini de tuns benzină.

A fost util (65)
Care este momentul potrivit pentru a-mi tunde gazonul? Verificat
Cele mai bune luni pentru tunderea gazonului sunt martie-octombrie. Cosirea trebuie făcută o dată sau de două ori pe săptămână, în funcție de cât de repede crește iarba. Cel mai bun moment al zilei pentru a tunde iarba este la sfârșitul după-amiezii și niciodată în plin soare. Aceasta pentru a preveni uscarea ierbii după tăiere.

A fost util (62)
Pot tunde iarba când este udă? Verificat
Este posibil, dar nu este recomandabil. Când iarba este umedă, se va aglomera în timpul cositului, prevenind un rezultat optim.

A fost util (54)
Pot lăsa un robot de tuns să lucreze noaptea? Verificat
Este mai bine să nu lăsați un robot de tuns să lucreze noaptea. Unele animale, cum ar fi aricii, sunt mai ales active noaptea. De multe ori nu sunt suficient de rapizi pentru a scăpa de cosirea robotului și pot fi grav răniți sau uciși.

A fost util (53)

Loading…

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Acest manual a fost publicat inițial de FERM.