Manual Gorenje GF1800BK Friteuză

Ai nevoie de un manual pentru Gorenje GF1800BK Friteuză? Mai jos puteți vizualiza și descărca manualul PDF gratuit în limba română. Acest produs are în prezent 3 întrebări frecvente, 1 comentariu și are 1 vot cu o evaluare medie a produsului de 100/100. Dacă acesta nu este manualul dorit, vă rugăm să ne contactați.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

Friteuza
Deep fryer
Cvrtnik
RO
GB
SI
Manual de instrucţiuni
Instruction manual
Navodila za uporabo
GF1800BK
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 1.51 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Gorenje GF1800BK Friteuză, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Ești mulțumit de Gorenje GF1800BK Friteuză?
Da Nu
100%
0%
1 vot

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Aici puteți împărtăși ce părere aveți despre Gorenje GF1800BK Friteuză. Dacă aveți o întrebare, citiți mai întâi cu atenție manualul. Solicitarea unui manual se poate face folosind formularul nostru de contact.

Chilian Veronica 03-04-2024
Trebuie scos filtru ? Văd că aburi ies lateral

răspuns | A fost util (0)

Mai multe despre acest manual

Înțelegem că este plăcut să aveți un manual pe hârtie pentru Gorenje GF1800BK Friteuză. Puteți oricând descărca manualul de pe site-ul nostru web și îl puteți imprima singur. Dacă doriți să aveți un manual original, vă recomandăm să contactați Gorenje. S-ar putea să ofere un manual original. Căutați manualul dvs. Gorenje GF1800BK Friteuză într-o altă limbă? Alegeți limba preferată pe pagina noastră de pornire și căutați numărul de model pentru a vedea dacă îl avem disponibil.

Specificații

Marcă Gorenje
Model GF1800BK
Categorie Friteuze
Tip fișier PDF
Mărime fișier 1.51 MB

Toate manualele pentru Gorenje Friteuze
Mai multe manuale pentru Friteuze

Întrebări frecvente despre Gorenje GF1800BK Friteuză

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cât de des ar trebui să înlocuiesc grăsimea sau uleiul din friteuza? Verificat

Pentru a obține un rezultat optim, este recomandabil să înlocuiți grăsimea sau uleiul la fiecare 8 sesiuni de prăjire dacă faceți gustări. Dacă faceți cartofi prăjiți, grăsimea sau uleiul pot fi înlocuite la fiecare 12 sesiuni de prăjire.

A fost util (1008) Citeşte mai mult

Pot curăța interiorul friteuzei cu un spălător? Verificat

Nu. Majoritatea friteuzelor au un strat special care poate fi deteriorat folosind un spălător sau un produs de curățare abraziv. Folosiți numai partea moale a unui șlefuitor sau a unei șervețele umede.

A fost util (409) Citeşte mai mult

Care este „zona rece” din friteuza mea? Verificat

La friteuzele cu zonă rece, o parte din ulei se află sub elementul de încălzire. Această parte a uleiului rămâne mai rece decât partea superioară. Firimiturile vor pluti până la fund și vor ajunge în această zonă rece, asigurându-vă că uleiul rămâne curat mai mult timp.

A fost util (386) Citeşte mai mult
Manual Gorenje GF1800BK Friteuză

Produse asemanatoare

Categorii relevante